Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Onze klantenservice is tot 18:00 bereikbaar. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Bourgini
       

Bourgini

 Het merk biedt een breed assortiment huishoudelijke apparaten en onderscheidt zich door hoogwaardige, innovatieve producten, goede prijs-kwaliteitverhouding, vakmanschap, betrouwbaarheid, luxe, design en spraakmakende marketingacties.

Categorieën

The Bourgini Company B.V., onderdeel van de Ouborg Group, is gestart op 1 augustus 2014 en volledig bedacht en ontwikkeld door de familie Ouborg. Het merk biedt een breed assortiment huishoudelijke apparaten en onderscheidt zich door hoogwaardige, innovatieve producten, goede prijs-kwaliteitverhouding, vakmanschap, betrouwbaarheid, luxe, design en spraakmakende marketingacties.

BOURGINI
De familie Ouborg kreeg al lange tijd van business partners het verzoek zich weer bezig te gaan houden met huishoudelijke apparaten. Het eerste verzoek hebben ze destijds naast zich neergelegd, evenals het tweede, maar uiteindelijk begon het toch weer te kriebelen. Er was duidelijk behoefte aan een producent van huishoudelijke apparaten die niet alleen topkwaliteit en topservice levert, maar ook unieke marketing bedrijft en design en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Met het merk BOURGINI komt het bedrijf tegemoet aan deze behoefte in de markt.

Merknaam
Het bedenken van een nieuwe en aansprekende merknaam was niet eenvoudig. De familie Ouborg is maanden bezig geweest met het ontwikkelen van de naam BOURGINI. Ze wilden de merknaam graag persoonlijk en dicht bij huis houden, maar tegelijkertijd moest het internationale allure uitstralen. In de vijftiende eeuw luidde de familienaam 'Aubourg' en hiervan is uiteindelijk BOURGINI afgeleid. De merknaam verwijst naar de roots van de familie, de Bourgondische levensstijl die bij de familie past, maar ook de luxe van Italiaans design en het internationale gevoel van de merknaam BOURGINI.

Filosofie
BOURGINI past bij de ondernemersfilosofie van de familie Ouborg; het vijfsterrengevoel, gebaseerd op vier principes:

Een ster heeft een podium nodig
Een ster werkt alleen met de beste professionals
Een ster omringt zichzelf met andere sterren
Een ster zoekt altijd op een spraakmakende manier de publiciteit

Aan het roer van BOURGINI staan Tim en Florentine Ouborg, die hebben bewezen de juiste ondernemersgenen te bezitten. Zij hebben de merken Princess Traveller en Princess Sportsgear binnen enkele jaren wereldwijd zeer succesvol weten te positioneren. Nikki Ouborg is de commercieel manager en Aad en Els Ouborg zijn adviseur. Een echt familiebedrijf.

Het merk biedt een breed assortiment huishoudelijke apparaten, waarvan het merendeel wordt ontworpen en geproduceerd naar eigen design. Het assortiment bestaat onder andere uit blenders, friteuses, fonduesets, grills, bakplaten, waterkokers, juicers, sandwichmakers en de Classic Multi Plate Deluxe: deze bakplaat is een absolute ster in het assortiment.

Kids Design
Daarnaast is het Kids Design assortiment een belangrijk onderdeel van BOURGINI. De drie jongste kinderen van Aad hebben zelf ideeën aangedragen voor deze huishoudelijke apparaten. Kinderen denken simpel en ontwerpen gebruiksvriendelijke producten. Zo ontwierp dochter Lotte de 'Lotte Family Juicer' en bedacht zoon Jaap de 'Jaap Sandwich Maker' en de 'Jaap Fry & Keep Warm Castel Deep Fryer'.

Starmaker Jacob Jan Boerma
BOURGINI wordt gerepresenteerd door Jacob Jan Boerma, de chefkok van restaurant De Leest in Vaassen. Als jongste driesterren chef van Nederland weet hij als geen ander hoe je de sterren van de hemel kunt koken. ‘Starmaker’ Boerma gelooft in de producten van BOURGINI en laat iedereen graag zien hoe je met deze apparatuur thuis snel en gemakkelijk een sterrengerecht kunt bereiden. En als de beste sterren-chef van Nederland wil werken met de producten van BOURGINI, dan moet het wel goed zijn!
Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 00:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina