ETNA

Impact 83
6921 RZ Duiven
  1. http://www.etna.nl
  2. 088-8821803
  3. 0900-5550002
  4. info@etna.nl

Etna

Het Nederlandse merk ETNA levert betaalbare keukenapparatuur met een prachtig design. Ben je op zoek naar keukenapparatuur met Hollands design, gebruiksgemak en technologische vernieuwingen, dan ben je bij ETNA aan het juiste adres.

Oer-Hollands ETNA

Kies je voor ETNA, dan kies je voor 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-Hollands merk met één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. De allerlaatste technieken worden vertaald naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maken ze waar wat ze beloven: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.
In thuishaven Duiven (bij Arnhem) werken 380 medewerkers vol met passie samen aan een gezamenlijke strategie: innovaties doorvoeren in nieuwe ontwerpen en een klantgerichte dienstverlening aanbieden.

Dutch design

De Hollandse keuken heeft een eigen karakter. Een karakter dat ETNA al 155 jaar door en door kent. Die typisch Nederlandse ontwerpstijl is wereldwijd bekend: Dutch design staat alom te boek als mooi, maar functioneel. Stijlvol, maar degelijk. De ontwerpers begrijpen die behoefte aan eerlijke klasse en vertalen die naar exclusieve ontwerpen. Dat zie je. Dat merk je. En dat is nu precies het voordeel van die oer-Hollandse wortel.

Op het begrip kwaliteit hebben ze zo hun eigen visie. Het bedrijf heeft een eigen (gecertificeerd) laboratorium, een eigen ontwerpafdeling en eigen testcentrum. Bij ETNA is dan ook alles controleerbaar. Van het apparaat dat bij je in de keuken staat, weet het bedrijf precies waar het gemaakt is, waar de grondstoffen vandaan komen en waarom.

Aanbod

Bij Kitchenonline hebben we een uitgebreid aanbod aan apparatuur van ETNA. De vriezers en koelkasten, maar ook de combimagnetrons en kookplaten. Als je jouw keukenapparatuur bij Kitchenonline.nl bestelt, profiteer je van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij KitchenOnline.nl. Heb je hulp nodig bij de installatie van je nieuwe keukenapparatuur? Wij kunnen je daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het jou uit komt en nemen je oude apparaat ook nog mee terug.

 

 

 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2023 KitchenOnline B.V.