Bosch

Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp
  1. http://www.bosch-home.nl
  2. 088-4244011
  3. 088-4244010

Bosch Keukenapparatuur

Bosch keukenapparatuur staat al 130 jaar lang voor kwaliteit, technische perfectie en hoge betrouwbaarheid. In 1933 presenteert Bosch het eerste keukenapparatuur. Een kleine elektrische koelkast met een capaciteit van 60 liter in een opvallend rond design. Het design van toen is destijds nog veel terug te vinden in menig huishouden. Nu natuurlijk voorzien van de meest geavanceerde technologie.

Waarom Bosch

De visie van Bosch is: Bosch maakt technologie voor het leven. Bosch ontwikkelt namelijk keukenapparatuur waar je een leven lang plezier van kunt hebben en die oog heeft voor onze leefomgeving. Om je in deze drukke wereld meer rust te geven vermindert Bosch met slimme innovaties ook het geluidsniveau van apparaten. Zo kun je in alle rust een boek lezen als de vaatwasser of de oven aan staat. Ook als je veel waarde hecht aan duurzaam produceren ben je bij Bosch aan het juiste adres. Bosch gaat uiterst zorgvuldig om bij de productie van alle keukenapparatuur. Zelfs bij het transport wordt zuinig om gegaan met grondstoffen. De Bosch vaatwassers worden bijvoorbeeld efficiënt ingepakt zo dat er meer producten tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Hierdoor gebruikt Bosch minder verpakkingsmateriaal, wordt er bezuinigd op brandstof en gaat de CO2-uitstoot omlaag.

Waarom Kitchenonline

KitchenOnline.nl heeft een zeer groot aanbod Bosch keukenapparatuur. Van koelkasten en vriezers tot ovens en combimagnetrons. Van gaskookplaten tot afzuigkappen voor aan de wand of boven een kookeiland. Alle keukenapparatuur van Bosch is energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit.
Als je jouw Bosch Keukenapparatuur bij Kitchenonline.nl bestelt, profiteer je van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij KitchenOnline.nl. Heb je hulp nodig bij de installatie van je nieuwe Bosch keukenapparatuur? KitchenOnline.nl kan je daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het jou uit komt en nemen je oude apparaat ook nog mee terug. 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2023 KitchenOnline B.V.