KitchenAid

Postbus 19
B-2018 Antwerpen
België
  1. http://www.kitchenaid.nl
  2. 0800-0200151

KitchenAid

KitchenAid is het merk bij uitstek voor mensen die vol passie met koken bezig zijn. Van beginnende kok tot keukenprins of -prinses. KitchenAid is ‘Serious about food’ en heeft jarenlang ervaring met het maken van hoogwaardige keukenapparatuur dat een iconisch en modieuze uitstraling heeft.
 

KitchenAid: een merk met geschiedenis

De filosofie en passie voor koken van KitchenAid gaat jaren terug. De Amerikaanse fabrikant startte meer dan 100 jaar geleden met een simpele eierklopper en heeft in de loop der tijd een aantal revolutionaire apparaten ontwikkeld. De iconische KitchenAid mixer/keukenrobot werd meer dan 90 jaar geleden ontworpen. Het originele concept was bedoeld om bakkers te helpen bij het mengen van deeg. Het succes was zo groot dat er een kleiner model werd gemaakt die mensen thuis in de eigen keuken konden gebruiken. Sindsdien is de mixer/keukenrobot niet meer weg te denken uit het assortiment van KitchenAid.
KitchenAid staat voor vernieuwing, kwaliteit en het bieden van gemak aan elke gepassioneerde fijnproever. Dit wordt gedaan door technieken uit professionele keukens over te brengen in apparaten voor huishoudelijk gebruik. Door de jaren heen is KitchenAid trouw gebleven aan haar kernwaarden, afkomst en iconisch design.
 

KitchenAid: krachtig design

KitchenAid staat bekend om haar iconische design en als innovatieve fabrikant op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Het volledige assortiment is van tijdloos, krachtig en uniek design. Vakmanschap en zorgvuldige aandacht voor detail is de basis voor al haar modellen. De professionele kwaliteit van de apparatuur wordt gecombineerd met duurzaamheid, stevigheid en het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Of het nu om grote of kleine apparatuur gaat.
 

KitchenAid apparatuur

Bij KitchenOnline.nl vindt u een breed assortiment klein keukenapparatuur met natuurlijk de legendarische KitchenAid Artisan mixer/keukenrobot. Deze knappe keukenhulp is bekroond voor haar krachtige en uitstekende prestaties. Zwart, rood, koper, de kleuren mogelijkheden zijn eindeloos en allemaal te bestellen bij KitchenOnline.nl. Naast dit knap staaltje werk bieden wij andere KitchenAid apparatuur aan zoals waterkokers, staafmixers en broodroosters. Ook heerlijke filterkoffie of nespresso kunt u zetten met een van de KitchenAid koffiezetapparaten.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2023 KitchenOnline B.V.