category image

Fornuizen

Het koken van pasta, maken van een stamppot of opwarmen van een soepje; het fornuis gebruikt u waarschijnlijk bijna dagelijks. Het is dan ook van groot belang dat deze helemaal afgestemd is op uw wensen. Dat houdt onder andere in dat de afmetingen moeten kloppen en u dient te beschikken over het gewenste aantal pitten. Maar ook een weloverwogen beslissing voor een gas-, inductie- of keramische kookplaat kan het kookplezier vergroten. KitchenOnline heeft uitgebreide mogelijkheden op het gebied van luxe fornuizen voor iedere gebruiker.

Inductie, gas of keramisch

Voordat u een nieuw fornuis aanschaft is het slim om te bedenken wat u belangrijk vindt. Gas-, inductie- en keramische kookplaten beschikken namelijk allemaal over verschillende voordelen. Zo is de aanschafprijs van een gaskookplaat relatief laag, maar is inductie weer zuiniger in gebruik. Wanneer u weet aan welke pluspunten u het meeste waarde hecht, wordt het maken van een keuze gemakkelijker en beleeft u er langer plezier aan.

Opgaan in de keuken of een eyecatcher vormen

KitchenOnline heeft een uitgebreid aanbod fornuizen, waardoor er veel keuzemogelijkheden zijn op het gebied van ontwerp. Kies bijvoorbeeld een fornuis in dezelfde kleur als je keuken om een mooi geheel te creëren. Wilt u liever een echte blikvanger? Denk dan eens aan een vrijstaand fornuis met veel pitten, een grote oven en een mooie kleur.

Van simpele gerechten tot culinaire kunstwerkjes

Bij de aanschaf van een fornuis is het belangrijk om te weten welk type gebruiker u bent. Staat u dagelijks maar kort in de keuken en heb je een klein huishouden? Dan heeft u wellicht genoeg aan vier pitten en een kookplaat die gemakkelijk in gebruik is. Wanneer u graag urenlang in de keuken staat om nieuwe gerechten te proberen of te koken voor grote gezelschappen zijn andere eisen van belang. Kijk dan bijvoorbeeld eens naar grotere gasfornuizen met meer pitten, gebruiksfuncties en ovens. KitchenOnline heeft een ruim assortiment fornuizen voor iedere gebruiker.

 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.