Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Fornuizen

Het koken van pasta, garen van een ovenschotel of opwarmen van een soepje: de meeste mensen gebruiken het fornuis dagelijks. Het is dan ook belangrijk dat deze helemaal is afgestemd op uw wensen. De afmetingen van het apparaat moeten kloppen en over het aantal pitten beschikken die u van plan bent te gebruiken tijdens het koken. Ook een weloverwogen beslissing voor een gas-, inductie- of keramische kookplaat is belangrijk voor de ideale kookbeleving. KitchenOnline.nl biedt u uitgebreide mogelijkheden voor een fornuis en heeft voor iedereen de juiste oplossing.

Categorieën

Merken

Welk fornuis past bij u?

Voordat u een nieuw fornuis aanschaft, is het slim om te bedenken wat u belangrijk vindt. Wilt u een gas-, inductie- of keramische kookplaat? Deze hebben allemaal eigen voor- en nadelen. Gasfornuizen zijn over het algemeen goedkoper in de aanschaf, maar een inductie kookplaat gaat weer veel zuiniger met energie om. In vergelijking met een keramische kookplaat is koken op inductie stukken veiliger. Bij inductie wordt namelijk de pan verhit en niet de kookplaat zelf. Daarentegen gaat een keramische kookplaat met een levensduur van 15 à 20 jaar langer mee dan andere kookplaten.

Vrijstaand of inbouw fornuis?

Fornuizen zijn verkrijgbaar in breedtes tussen de 50 en 150 centimeter, en 90 centimeter is de meest voorkomende afmeting. Er zijn fornuizen die u volledig kan laten opgaan in het design van uw keuken. Aan de andere kant kunt u gaan voor een echte eyecatcher, een vrijstaande parel in de keuken.

Welk type kok bent u?

Bij de aanschaf van een fornuis is het belangrijk om te weten wat voor een type kok u bent. Staat u dagelijks kort in de keuken en heeft u een klein huishouden? Dan heeft u waarschijnlijk aan een fornuis met 4 pitten of kookzones en één oven genoeg. Staat u regelmatig in de keuken voor grotere gezelschappen? Dan kunt u een kijkje nemen in het assortiment van fornuizen, met meer pitten en zelfs meerdere ovens.

 

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina