category image

Magnetrons

De magnetron: ideaal voor bijvoorbeeld het opwarmen van de lekkere restjes van gisteren, babyvoeding of het maken van popcorn. Maar dit apparaat komt nog veel vaker van pas. In vele huishoudens is dit handige hulpmiddel inmiddels dan ook niet meer weg te denken. Houd ook wat tijd over in uw drukke leven door te kiezen voor het gemak en de snelheid van een magnetron.

Meer dan alleen opwarmen


Bij de aanschaf van een magnetron kunt u kiezen voor verschillende opties. Zo is het zowel mogelijk om een solo magnetron als een combimagnetron te kopen. Deze laatste is niet alleen als magnetron, maar ook als oven te gebruiken. Ideaal wanneer u weinig ruimte hebt en deze daarom graag optimaal benut. Zo heeft u maar één apparaat nodig om vandaag uw lievelingskoekjes te bakken en morgen een heerlijke soep op te warmen. Gebruikt u liever de grill voor een knapperig en krokant gerecht? Ook dan heeft KitchenOnline mooie producten die alle functies combineren.

Ruimte besparen


Naast de keuze voor een bepaald type magnetron, is het ook aan u om te bepalen hoe en waar u deze plaatst in de keuken. Een ingebouwd apparaat gaat mooi op in het geheel van de keuken, houdt uw aanrecht leeg en geeft u de mogelijkheid om het proces goed in de gaten te houden. Zo heeft u niet alleen een goed overzicht, maar ook alles snel bij de hand. Losse magnetrons zijn juist ideaal voor wie gebruik maakt van een kleinere keuken. U plaatst het apparaat dan gemakkelijk in een kast of andere ruimte in huis. Zo heeft u genoeg werkruimte over voor het bereiden van lekkere gerechten en oogt uw keuken opgeruimd.

 

 

 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.