Lofra

Street Montegrotto 125
35038 Torreglia
Italië
  1. +39 049 9904811

LOFRA werd opgericht in 1956 door de gebroeders Lovato, die in de naoorlogse periode hun activiteiten begonnen met het produceren van paiolocaulderns met materialen afkomstig van overblijfselen van de oorlog. Vervolgens zijn ze overgeschakeld naar de productie van kampeerkachels, verwarmingkachels en uiteindelijk op roestvrijstalen gasfornuizen voor huishoudelijk gebruik.

Het echte keerpunt kwam halverwege de jaren tachtig, toen beheer en controle van het bedrijf over ging naar de zonen van de oprichters, die er eindelijk in slagen om Lofra een eerste organisatorische en bestuurlijke structuur te geven, een primeur in het Italiaanse noordoostelijke industriële landschap van die periode.

Sinds begin 2010 blijft het historische merk actief onder de naam "Nuova Lofra" met een nieuw management. Het prestige van het merk Lofra in het Midden-Oosten zette de ondernemer, de heer Reza Salehi (die het product al heel goed kende, Lofra-distributeur in Iran al vele jaren) ertoe een uitdaging aan te gaan en te investeren in Italië, ondanks de algemene crisis. Het eerste doel van het nieuwe management was om de productie van Lofra-fornuizen op het hoogste niveau te herstellen, met alleen componenten “Made in Italy”.

REVIEWS LOFRA

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.