Novy

Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
Nederland
  1. http://www.novynederland.nl
  2. 088 0119110
  3. 088 0119110
  4. info@novynederland.nl

Novy

Novy is gespecialiseerd in keukenventilatie en is ontstaan uit het samengaan van Itho Keukenventilatie en Novy. Als één sterk Europees merk levert Novy afzuigkappen die geurtjes, kookvocht en vet effectief afvoeren, maar die dat alles doen in stilte. Novy combineert techniek met comfort. Afzuigkappen die op alle vlakken net even slimmer en stiller zijn. Novy houdt de totale controle over het hele productieproces omdat ze produceren in eigen beheer in een eigen fabriek. Op deze manier kan de kwaliteit worden gegarandeerd.

Novy blijft innoveren op het gebied design, toepassing, technologie en communicatie. Novy streeft er altijd naar om een afzuigkap te produceren die de beste in zijn soort is. Dit gaat verder dan keukenventilatie alleen. Zo kijkt Novy ook naar combinaties met andere kookapparatuur, zoals de directe communicatie tussen de afzuigkap en kookplaat. Om nog meer comfort in de keuken te creëren.

Novy geeft standaard 5 jaar garantie op alle producten. Mocht het product je onverhoopt in de steek laten, dan heeft Novy een gedegen garantieplan waar je aanspraak op kunt maken. Gedurende vijf jaar betaal je geen materiaalkosten. In de eerste twee jaar komen ook de eventuele kosten voor een monteur voor rekening van Novy. Bewaar wel goed je aankoop bon, want zonder bewijs, geen garantie.

Waarom Kitchenonline

KitchenOnline.nl heeft een groot aanbod afzuigkappen van Novy. Alle afzuigkappen van Novy zijn energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit.
Als je een Novy afzuigkap bij Kitchenonline.nl bestelt, profiteer je van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij KitchenOnline.nl. Heb je hulp nodig bij de installatie van je nieuwe Novy afzuigkap? KitchenOnline kan je daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het jou uit komt en nemen je oude apparaat ook nog mee terug.


 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2023 KitchenOnline B.V.