Smeg

Veemkade 384
1019 HE Amsterdam
  1. http://www.smeg.nl
  2. 020-4490120
  3. 020-4490120
  4. info@smeg.nl

 

Smeg

Smeg staat al meer dan 60 jaar bekend om producten met het elegante en smaakvolle ontwerp, die is voortgekomen uit de samenwerking met beroemde architecten. Door Vittorio Bertazzoni in de Italiaanse provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla opgericht en vandaag de dag is Smeg uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van keukenapparatuur.

Smeg door de jaren heen

Het begin van de ondernemerschap van de familie Bertazzoni begint in de 19de eeuw, toen de Bertazzoni’s – van origine smid van beroep – hun vaardigheden als smid begonnen aan te wenden voor met het maken van fornuizen. Het bedrijf speelt in op de nieuwe behoeftes en wensen van de opbloeiende samenleving, door nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen voor de keuken.

Vandaag de dag wordt Smeg, dat een acroniem is voor Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla (Metaal- en Emailleerfabriek in Guastalla, regio Emilia Romagna), geleidt door alweer de derde generatie van de familie Bertazzoni en is internationaal vertegenwoordigd in meer dan 16 landen en op 5 continenten.

Italiaans design

Stijl, creativiteit en kunde zijn eigenschappen die de Italiaanse identiteit van Smeg vorm geven.
De missie is om objecten tot leven te brengen, om alle eigenschappen van Italiaans design te verweven in de producten. Elegantie, inventiviteit en kwaliteit geven de gebruiker een ervaring die verder gaat dan alleen praktisch gebruik. De samenwerkingen die Smeg is aangegaan met beroemde designers en architecten zijn kenmerkend voor de excellentie van Italiaans design en de passie voor het huis.

Assortiment

Bij Kitchenonline heb je de keuze uit een ruim aanbod van het uitgebreide assortiment. Van een Amerikaanse koelkast tot een Japanse teppanyaki plaat, het van oorsprong Italiaanse Smeg heeft het allemaal. Alle apparaten van Smeg hebben, dankzij steeds meer geavanceerde interfaces en programmeringsmogelijkheden de behoeften en wensen van de gebruiker op één staan. Door optimaal gebruiksgemak en intelligente oplossingen te bieden is Smeg een uitstekende keus in een stijlvolle keuken.

 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2023 KitchenOnline B.V.