Terug | Home

Koelkast met vriesvak vormt ideale combinatie

Een koelkast met vriesvak is verkrijgbaar in verschillende varianten, maar vormt altijd een goede combinatie. In het koelgedeelte houd u natuurlijk drankjes, vleeswaren of uw ingrediënten voor het avondeten koel. In het vriesgedeelte bewaart u bijvoorbeeld brood en ijs of vries je een zelfgemaakte soep in.

Koelkast met vriesvak voor gemak en controle

De manier waarop je de temperaturen van het koel- en vriesgedeelte regelt, hangt af van de combinatie die u aanschaft. Het voordeel van een ingebouwd vriesvakje is het gemak waarmee u met één instelling de temperatuur in beide gedeeltes regelt. Het voordeel van een losse deur voor het vriesgedeelte is dat u de temperaturen los van elkaar regelt. Handig wanneer u één van de twee gedeeltes een keer schoon wilt maken zonder de ander uit te zetten of wanneer de temperaturen heel precies komen. Ook voorzien deze vriesgedeeltes u vaak van iets meer ruimte, wat handig kan zijn voor grotere gezinnen.

Handige extra’s van een koelkast met vriesvak

Bij de aanschaf van een koelkast met vriesvak kunt u kiezen voor apparaten met handige extra functies. Zo heeft KitchenOnline bijvoorbeeld koelkasten die beschikken over supertoets koelen en vriezen. Hiermee verlaagt u tijdelijk de temperatuur zodat nieuwe producten sneller op de gewenste temperatuur zijn. Vervolgens wordt de oude temperatuur automatisch weer aangehouden. Ook de optie van een no-frost functie kan handig zijn. Dit zorgt ervoor dat u het vriesvak van de koelkast niet meer zelf hoeft te ontdooien.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.