Terug | Home

Amerikaanse koelkasten: aan ruimte ontbreekt het niet

De meeste Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van twee grote deuren waarachter een koelgedeelte en een vriesgedeelte zijn geplaatst. Zodoende bieden deze vrijstaande apparaten genoeg ruimte voor het vers en koel houden van al uw wekelijkse boodschappen. Dit zorgt ervoor dat u niet dagelijks naar de winkel hoeft voor een vers brood of de ingrediënten voor het avondmaal. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

Amerikaanse koelkasten als echte blikvangers

De Amerikaanse koelkast past door zijn strakke uiterlijk in verschillende keukens. Zo kan de koelkast mooi aansluiten bij een moderne keuken, maar ook een prachtige eyecatcher vormen in combinatie met uw huidige keuken. Er zijn verschillende ontwerpen, afwerkingen en kleuren te vinden in het ruime assortiment van KitchenOnline.nl. Hierdoor is er voor iedere liefhebber van echte Amerikaanse koelkasten een passend exemplaar te vinden. Dus ook voor u!

Amerikaanse koelkasten: zo luxe als u maar wil

De Amerikaanse koelkasten van KitchenOnline.nl zijn uitgerust met verschillende handige functies. Zo kunt u kiezen voor een koelkast met een dispenser voor koel water en ijsklontjes, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een speciaal gedeelte voor het koelen van je wijnen. Ook een extra glazen deur is een optie, deze maakt het mogelijk om eerst te kijken waar uw favoriete drankje staat, voordat u onnodig lang met de deur open staat te zoeken. Op deze manier gaat er zo min mogelijk kou verloren en bespaart u energie. U ziet het, de Amerikaanse koelkasten van KitchenOnline zijn zo luxe als u maar wilt.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.