Terug | Home

Uw favoriete wijn smaakt beter dankzij de wijnkoelkast

Veel wijnliefhebbers hebben wel een echte favoriet, of dat nu rood, wit of rosé is. Maar wat velen niet weten, is dat datzelfde glas nóg beter smaakt wanneer deze op exact de juiste temperatuur geserveerd wordt. Met een wijnkoelkast in huis hoef u hiervoor niet meer naar een chique bar, maar ervaar u deze luxe gewoon in het comfort van uw eigen woonkamer. Omdat u de temperatuur van uw wijnkoelkast zelf instelt, is deze geschikt voor verschillende soorten wijn.

 

Een wijnkoelkast geeft je een mooi overzicht van uw wijnen

Een wijnkoelkast geeft een mooi en praktisch overzicht van de wijnen in uw collectie. U hoeft niet meer te zoeken in de voorraadkast, want uw wijnen worden voortaan overzichtelijk gepresenteerd. U stapelt uw flessen eenvoudig op de plankjes en ziet zo in één oogopslag hoe groot uw voorraad nog is. De wijnkoelkasten met een glazen deur maken het eenvoudig om dit zelfs te bekijken zonder de temperatuur te verstoren. Een klein exemplaar zet u in iedere ruimte weg, terwijl een grote wijnkoelkast ook een echte eyecatcher kan vormen.

De wijnkoelkasten van KitchenOnline

KitchenOnline heeft een uitgebreid aanbod wijnkoelkasten, met voor iedere wijnliefhebber wat wils. Zo heeft u bij KitchenOnline voldoende keuze uit verschillende maten en is ook de keus voor het aantal draagplateaus helemaal aan u. Met hiernaast nog de variatie in energieklassen en prijzen weet iedereen bij ons een passende wijnkoelkast te vinden.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.