Terug | Home

Grote of kleine vriezer?

Bij de aanschaf van een vriezer is het slim om te letten op bijvoorbeeld de inhoud, het invriesvermogen en of de vriezer een supertoets vriesfunctie heeft. Met deze functie verlaagt u tijdelijk de temperatuur van het apparaat, zodat nieuwe producten sneller op de gewenste temperatuur zijn. Vervolgens neemt de vriezer automatisch de normale temperatuur weer aan. De gewenste inhoud is uiteraard afhankelijk van de beschikbare ruimte in keuken of bijkeuken, maar ook van de grootte van het huishouden. KitchenOnline heeft een ruim assortiment vriezers. U vindt er exemplaren met verschillende afmetingen waardoor er altijd een vriezer is die bij uw ruimte en huishouden past.

Vriezer niet handmatig ontdooien

Let bij het kiezen van een vriezer op het geluidsniveau, het energieverbruik en het model. Kiest u voor een inbouwmodel of zet u een vrijstaande vriezer in de keuken of bijkeuken? Bij KitchenOnline maakt u eenvoudig uw keuze. In ons assortiment vind u ook vriezers met de no frost-technologie. Met deze technologie wordt rijpvorming en ijsafzetting voorkomen. Een groot voordeel hiervan is dat u de vriezer niet zelf, handmatig hoeft te ontdooien.

Let op het invriesvermogen van de vriezer

Bewaart u veel ingrediënten, bakjes en boodschappen in de vriezer? Wanneer u regelmatig nieuwe producten in wilt vriezen is het slim om het invriesvermogen mee te nemen in de keuze voor het juiste exemplaar. Dit bepaalt hoeveel producten er in 24 uur gekoeld kunnen worden. KitchenOnline heeft de juiste vriezer voor iedere wens.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.