Terug | Home

De plaats van uw koelkast

Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar u de nieuwe koelkast wilt plaatsen. KitchenOnline heeft namelijk niet alleen inbouwkoelkasten in allerlei maten in het assortiment, maar heeft ook verschillende vrijstaande koelkasten. Hierdoor vind u bij ons altijd een koelkast die perfect past in uw nieuwe keuken of één exemplaar die jouw oude apparaat moeiteloos vervangt. Zodat u geen aanpassingen hoeft te doen aan je huidige keuken.

De grootte van uw koelkast

De beschikbare plek is natuurlijk van belang bij het uitzoeken van uw koelkast, maar ook de grootte van het huishouden speelt een rol. Bestaat het huishouden uit een of twee personen, dan kun je ook kiezen voor een koelkast met vriesvak, zodat u ruimte bespaart in uw woning. Met een groter gezin benut u de ruimte optimaal door een grotere koelkast te nemen en voor een losse vriezer te kiezen.

Soorten koelkasten

Het assortiment van KitchenOnline.nl bestaat uit koelkasten met en zonder vriesvak. Ook de keuze voor een vrijstaand of een inbouwmodel is helemaal aan u. Kiest u graag voor wat meer luxe, dan hebben we ook verschillende Amerikaanse koelkasten in het assortiment. Met twee flinke deuren voor extra ruimte, een ingebouwde ijsblokjesmachine of een apart gedeelte voor uw wijnflessen. Zo ziet u, voor iedere keuken en elke woonwens vindt u bij KitchenOnline een passende koelkast.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.