Terug | Home

Een klassieker

De wandschouw afzuigkap is de traditionele afzuigkap, het type afzuigkap zoals iedereen kent. De klassieke wandschouw afzuigkap is bevestigd op de muur en wordt getypeerd door het zichtbare roestvrijstalen afzuigkanaal en een opvallende kap. Omdat de kap zo opvalt, is het belangrijk dat deze mooi past in uw keuken. Daarom is het mogelijk om te kiezen uit vele verschillende kleuren, designs en modellen, van rechthoekig tot piramidevormig.

Voordelen van een wandschouw afzuigkap

De wandschouw afzuigkap is niet voor niets het populairste model afzuigkap. Wandschouw afzuigkappen zijn zeer eenvoudig te monteren en hoeven niet geheel op maat te worden gemaakt voor iedere keuken. Ook voor de minder handige doe-het- zelvers is het plaatsen van dit type afzuigkap zo geklaard. Wandschouw afzuigkappen zijn verkrijgbaar in breedtes van 60 tot 120 centimeter. Een wandschouw afzuigkap past vrijwel altijd, ongeacht de afmetingen van uw kookplaat. Wel is het slim om bij een bredere kookplaat te kiezen voor een bredere kap.

Wandschouw afzuigkappen bij KitchenOnline

Voor een kwalitatieve en mooie wandschouw afzuigkap bent u aan het juiste adres bij KitchenOnline. Op onze website vind u afzuigkappen in vele verschillende soorten en maten. De afzuigkappen verschillen onder in vermogen, geluidsniveau en design. U kiest zelf welke afzuigkap het beste in jouw keuken past. Daarnaast houden wij rekening met jouw budget. Voor minder dan 100 euro vind je bij ons al een mooie moderne wandschouw afzuigkap van een zeer goede kwaliteit. Twijfel dus niet langer en schaf nu nog een splinternieuwe wandschouw afzuigkap aan op KitchenOnline.nl.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.