Terug | Home

Voordelen van een eiland afzuigkap

De naam zegt het eigenlijk al, een eiland afzuigkap wordt niet bevestigd aan de wand, maar hangt aan het plafond boven het kookeiland. Een afzuigkap aan de wand is bij een fornuis in het kookeiland niet in staat om de keuken goed te reinigen. De kookplaat is dan te ver verwijderd van het afzuigsysteem. Voor de perfecte afzuiging bij een kookeiland kiest u dus voor een eiland afzuigkap.

Hoe werkt een eiland afzuigkap?

Een eiland afzuigkap werkt hetzelfde als andere soorten afzuigsystemen in de keuken. U kunt kiezen voor een model met of zonder motor. Daarnaast zijn er eiland afzuigkappen met een zeer laag geluidsniveau of geluidsdemping. Dit komt goed van pas wanneer u een open keuken hebt. Zo heeft u in de rest van de woning geen last van het lawaai van de afzuigkap. Ook de bedieningselementen verschillen per eilandkap. U kunt dus kiezen voor de bediening die u het prettigst vindt.

Het design van een eiland afzuigkap

Een eiland afzuigkap valt door de centrale plaats in de keuken erg op. KitchenOnline begrijpt dat u in dat geval graag een mooi model wilt, dat aansluit bij de rest van de keuken. Ons assortiment bevat tal van eiland afzuigkappen. Van rechthoekige tot piramidevormige modellen, het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn er eiland afzuigkappen verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Eiland afzuigkappen bij KitchenOnline

Bij KitchenOnline vind u zeer veel verschillende eiland afzuigkappen. Er is voor ieder wat wils. Let bij het kopen van een eiland afzuigkap goed op het vermogen, het geluidsniveau en de kosten. Bij ons vind u de ideale eiland afzuigkap. Kijk snel naar ons actuele aanbod.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.