Terug | Home

Design downdraft afzuigkap

De rechthoekige afzuiger is alleen zichtbaar als er gekookt wordt. Als u de downdraft niet gebruikt is enkel de bovenkant van het apparaat te zien in uw werkblad. De rest van de afzuigkap zit in het werkblad. Een downdraft afzuigkap is met slechts een aantal knoppen te bedienen en bij sommige modellen kan dit zelfs met een afstandsbediening. In de afzuigkap zit verlichting verwerkt zodat de kookplaat tijdens het koken goed verlicht word.

Downdraft luchtafvoer of recirculatie model

Downdraft afzuigkappen zijn geschikt als luchtafvoer naar buiten of als recirculatie model. Bij recirculatie wordt de lucht door de afzuigkap opgezogen en via een actieve koolstoffilter schoon terug de keuken in geblazen. Er is dan geen afvoer naar buiten nodig, en dit maakt ze een prachtige oplossing voor een kookeiland.

Voordelen downdraft afzuigkap

Het grootste voordeel van een downdraft afzuigkap is dat het apparaat niet zichtbaar is als hij niet wordt gebruikt. Een zeer stijlvol alternatief als u niet wil dat de afzuigkap altijd in het zicht hangt, en omdat een downdraft niet boven het fornuis of kookplaat hangt, loopt u niet meer het risico uw hoofd tegen de afzuigkap te stoten. Een ander voordeel is dat dit type afzuigkappen minder lawaai maken dan traditionele afzuigkappen. Ideaal als u een open keuken heeft.

Houdt er rekening mee dat u niet op een gaskookplaat kunt koken met een downdraft afzuigkap. Dit moet u combineren met een inductie- of keramische kookplaat. Ook is het belangrijk dat het formaat downdraft afzuigkap tenminste even breed als uw kookplaat is zodat de etensluchtjes optimaal worden afgevoerd.

 

 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.