Terug | Home

Voordelen van een inbouw afzuigkap

Een inbouw afzuigkap is ideaal wanneer u niet wilt dat de afzuigkap een prominente plaats in de keuken inneemt. Door de afzuigkap in te bouwen, valt het apparaat niet meer op en hangt de kap ook niet in de weg. Er zijn verschillende soorten inbouw afzuigkappen. Het is mogelijk de afzuigkap in het plafond te plaatsen. Dit wordt vaak gedaan bij kookeilanden, om het zicht niet te beperken. Ook populair zijn de inbouw afzuigkappen die zijn weggewerkt in een bovenkast van de keuken.

De werking van een inbouw afzuigkap

De inbouw afzuigkap in het plafond is te bedienen door middel van knoppen op de afzuigkap. Belangrijk is wel dat de afstand vanaf het fornuis tot de afzuigkap niet te hoog is. Dit maakt het niet alleen lastig de afzuigkap te bedienen met de knoppen, maar zorgt er ook voor dat luchtjes niet voldoende worden afgezogen. Wanneer u toch graag een inbouw afzuigkap hoog wilt plaatsen, kan de afzuiging worden verbeterd door een krachtigere of bredere afzuigkap te kiezen. Wanneer u de afzuigkap integreert in een keukenkastje, dient het deurtje als een dampscherm. Ook deze inbouw afzuigkappen zijn te bedienen door middel van het bedieningspaneel op de afzuigkap.

Inbouw afzuigkappen bij KitchenOnline

Bij KitchenOnline vind u alle soorten inbouw afzuigkappen. Maak zelf de keuze welke variant u het liefst in je keuken hebt. Houd daarbij rekening mee met de opstelling van uw keuken. Wilt u ons gehele aanbod bekijken? Kijk dan snel verder op onze website.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.