Terug | Home

De werking van een vlakscherm afzuigkap

Een vlakscherm afzuigkap wordt geïntegreerd in een keukenkastje boven de kookplaat. Daardoor zie u bij dit type afzuigkap alleen de voorkant van de kap. Door de kap uit te schuiven, wordt de afzuigkap aangezet. Wanneer deze uitstaat, valt hij dus vrijwel niet op. Zeker als u niet wilt dat uw afzuigkap een zeer prominente plaats in uw keuken inneemt, is een vlakscherm afzuigkap dus ideaal.

Het design van een vlakscherm afzuigkap

In principe ziet u alleen de voorkant van de kap als u kiest voor een vlakscherm afzuigkap. Het design is bij dit type afzuigkap dus niet heel belangrijk. Het ziet er echter wel mooi en stijlvol uit wanneer de voorkant van de kap mooi aansluit bij de rest van uw keuken. Het aanbod van KitchenOnline is zeer ruim, dus het moet zeker lukken een kap te vinden die goed in uw keuken past.

Vlakscherm afzuigkappen bij KitchenOnline

KitchenOnline heeft een ruim aanbod aan vlakscherm afzuigkappen. Voordat u een vlakscherm afzuigkap aanschaft, is het handig met een aantal zaken rekening te houden, waaronder het vermogen en geluidsniveau. Daarnaast moet de vlakscherm afzuigkap passen in het keukenkastje boven uw kookplaat. Let dus ook goed op de maten van de afzuigkap. Wanneer u hier op let, vind u bij KitchenOnline zeker een geschikte vlakscherm afzuigkap voor in uw keuken. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan snel ons aanbod en vind de perfecte afzuigkap.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.