Terug | Home

Het voordeel van een goede wasmachine

Omdat we regelmatig een wasje draaien is het van belang om te investeren in een goede wasmachine. Dat is er één die alle vlekken moeiteloos uit uw kleding krijgt, voorzien is van de door jou gewenste wasprogramma's en deze altijd zonder haperen uitvoert. De wasmachines van KitchenOnline zijn allemaal van betrouwbare kwaliteit, waardoor u jarenlang zorgeloos vooruit kan.

De mogelijkheden van een wasmachine

Afhankelijk van het wasgoed dat u schoon wilt krijgen, kiest u uit verschillende programma's. Zo wast u uw handwas voorzichtig zodat het mooi blijft, je beddengoed extra heet om het echt goed schoon te krijgen en uw sportkleding maar kort zodat het snel weer fris ruikt. Het voordeel van een luxere wasmachine is dat de mogelijkheden uitgebreider zijn. Dit is ideaal wanneer u kleding hebt die om een speciale behandeling vraagt, veel verschillende soorten was hebt of graag zorgvuldig met uw wasgoed omgaat.

Stem uw wasmachine af op uw persoonlijke behoeftes

Wasmachines die sneller klaar zijn met de verschillende programma's zijn ideaal voor de grotere huishoudens waar de hoeveelheid wasgoed zich snel opstapelt. Wasmachines die stiller te werk gaan zijn juist heel handig voor kleinere woningen, om zo geluidsoverlast te beperken. Aangezien de wasmachine veel wordt gebruikt, is een zuiniger model gunstig voor het milieu en voor uw energierekening. De verschillende modellen die verkrijgbaar zijn bij KitchenOnline geven u de mogelijkheid om een wasmachine te vinden die perfect aansluit bij uw wensen en behoeftes.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.