filters
  • Gratis bezorging in BE en NL! *
  • Klantenservice elke dag open!
  • Altijd de scherpste prijs
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Grootste assortiment
iDeal Mister Cash Maestro Mastercard Visa Afterpay
8.7

Wafelmachines

0 Geen resultaat

Wafels met poedersuiker, chocolade, vers fruit of toch zoete stroop? Met een wafelijzer kunt u al deze variaties naar hartenlust uitproberen. Wafels komen van oorsprong uit Brussel en u kunt er oneindig mee variëren. Wat dacht u van een wafel met zoete bessen als ontbijt, 's middags een wafel bij de koffie als tussendoortje of een wafel als dessert met ijs en slagroom? Een wafel kan altijd! Met uw eigen wafelijzer maakt u ambachtelijke wafels voor uwzelf, uw familie en uw vrienden.

Wafelijzer: wafels binnen no-time klaar

Een wafelijzer bestaat uit twee ijzeren verwarmingselementen waartussen u het wafelbeslag plaatst. Vaak hebben deze verwarmingselementen een mal wat die een typische wafelprint achterlaat in het deeg. Laat voordat u gaat bakken uw wafelijzer eerst goed opwarmen. Vervolgens bedekt u het gehele oppervlak van het wafelijzer met deeg en sluit u het wafelijzer. Veel wafelijzers zijn voorzien van een lampje dat gaat branden wanneer u de wafel uit het wafelijzer kunt halen. Dit is erg handig, want als je de wafel te snel uit het wafelijzer haalt kan deze in tweeën scheuren. U bakt een Brusselse wafel in ongeveer vier minuten. Haal na het bakken de wafel uit het wafelijzer, laat deze goed afkoelen en smullen maar!

Feest met wafelijzer

Met een wafelijzer bakt u wafels op elk moment van de dag. Verras uw familie en vrienden tijdens feesten en partijen met zelfgemaakte warme wafels. Of wat dacht u van een zondags ontbijt met wafels en vers fruit? Met een wafel kan u nooit de mist in gaan. Wafels bakken niet alleen heel lekker maar ook heel gezellig. Het bakken van wafels in een wafelijzer is zeer eenvoudig en daarom een leuke activiteit om te ondernemen met kinderen. Bak samen met uw vrienden of kinderen wafels en smul ze daarna lekker samen op.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 21:00 +31 (0)416 53 98 89