Terug | Home

Soorten vaatwassers

Tegenwoordig kunt u kiezen uit een enorm aanbod vaatwassers. Vaak wordt een onderscheid gemaakt tussen inbouw- en vrijstaande vaatwassers. Inbouwvaatwassers zijn geïntegreerd in de keuken. Toch heeft een vrijstaande vaatwasser ook voordelen. 

Voordelen van een vrijstaande vaatwasser

Steeds meer mensen kiezen voor een inbouw vaatwasmachine, omdat het mooi aansluit bij de keuken. Er bestaat nog altijd een vooroordeel dat vrijstaande vaatwassers lompe witte apparaten zijn, die de uitstraling van uw keuken verpesten. Dit is echter een grote vergissing. Tegenwoordig zijn er vele vrijstaande vaatwassers met een luxe uitstraling, die in geen enkele keuken misstaan. Daarnaast wordt vaak gedacht dat vrijstaande vaatwassers van slechtere kwaliteit zijn dan hun ingebouwde tegenhangers, omdat ze goedkoper zijn. Ook dit is een misvatting. Vrijstaande vaatwassers zijn goedkoper, omdat ze makkelijker te produceren zijn. Bovendien is het aanbod vrijstaande vaatwasmachines veel groter. En een groot aanbod zorgt nu eenmaal voor een lagere prijs. Kies dus niet enkel en alleen voor een inbouw vaatwasser, omdat je denkt dat deze beter zijn. Dat is absoluut niet het geval.

Het aanbod van KitchenOnline

Bij KitchenOnline vindt u een ruim aanbod vrijstaande vaatwassers. U kunt kiezen voor een zeer luxe en uitgebreid exemplaar, maar ook voor één van onze scherpe aanbiedingen. Wij hebben het allemaal. Wij geven altijd 2 jaar garantie op onze apparatuur, omdat de kwaliteit van onze apparatuur uitstekend is. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Kijk dan snel verder op onze website.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.