Terug | Home

Soorten inbouw vaatwassers

Er zijn vele soorten vaatwasmachines. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw vaatwasser, of een vrijstaand exemplaar. Welke vaatwasser het beste in uw keuken past, hangt af van meerdere factoren. Zo hebben onder anderen het type keuken, de ruimte in uw keuken en uw budget invloed op de apparatuur die u kiest. Veel mensen vinden een inbouw vaatwasser mooier dan een vrijstaand exemplaar. Dit moet alleen wel in uw keuken passen. Daarnaast is inbouwapparatuur vaak duurder. Controleer dus eerst even uw budget en de indeling van de keuken, voordat u kiest voor een inbouwexemplaar.

Voordelen van een inbouw vaatwasser

In de meeste hedendaagse keukens is gekozen voor een inbouw vaatwasser. Vaatwasmachines zijn onmisbaar geworden in de keuken en worden daarom steeds vaker ingebouwd, net zoals koelkasten, ovens en andere standaard keukenapparatuur. Door hem te laten inbouwen, gaat uw vaatwasser mooi op in het geheel van de keuken en hoeft u geen concessies te doen op het gebied van uitstraling en design. Uw keuken straalt rust uit en is altijd netjes opgeruimd, omdat de vuile vaat direct de vaatwasser in kan. Een inbouw vaatwasser neemt daarnaast relatief minder ruimte in dan een losstaand apparaat. Dus juist in kleinere keukens is ook het inbouwen vaak het meest verstandig.

Het aanbod van KitchenOnline.nl

KitchenOnline.nl heeft een uitgebreid assortiment vaatwassers, zowel losstaand als inbouw. Al onze apparaten zijn van zeer hoge kwaliteit. De meeste merken bieden dan ook maar liefst twee jaar garantie. Dit geldt ook voor onze inbouw vaatwassers. Wij garanderen u jarenlang plezier en gemak. Nieuwsgierig geworden naar ons ruime aanbod? Neem dan snel een kijkje. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op voor het beste advies.

 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.