filters
Teppanyaki Gaskookplaten
Inductie kookplaten
Keramische kookplaten
Electrische kookplaten
Friteuses (inbouw)
Grillplaten
Toebehoren & accessoires kookplaten

Filters
Prijs
(1) (0) (0) (0) (0) (0) (0) (0) (0) (1) Kies zelf een prijs
Minimaal
Maximaal
Terug
Merk (2)
Commerciele maat (1) (1)
  • Gratis bezorging in NL! *
  • Klantenservice elke dag open!
  • Altijd de scherpste prijs
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Grootste assortiment
iDeal Mister Cash Maestro Mastercard Visa Afterpay
8.7

Teppanyaki

2 resultaten

Voor alle liefhebbers van de Japanse keuken is er de teppanyaki plaat. Op deze kookplaat bereid u eten zoals de Japanners dat doen. Teppanyaki is een traditionele kookmethode uit Japan waarbij voedsel wordt bereid door het te bakken op een ijzeren plaat. Bekend voedsel dat wordt bereid op een teppanyaki plaat is groente, taugé, rundvlees en kip, maar ook een ei of pannenkoek kunt u hierop bereiden. Vanaf nu haalt u de Japanse keuken in huis met een eigen teppanyaki plaat. U kunt een teppanyaki plaat los kopen of laten inbouwen in uw eigen keuken. Het voordeel van het inbouwen van de plaat is dat de kookplaat volledig opgaat in het interieur van uw keuken en dat u de plaat niet hoeft op te bergen.
Producten per pagina
Sorteer op
Laden...
Producten per pagina
Sorteer op

Eenvoudig koken op een teppanyaki plaat

Het koken op een teppanyaki plaat is eenvoudig en gezond. Voordat u gaat koken kruid u de plaat en wrijft u wat olie op het bakoppervlak. Vervolgens legt u het voedsel op de plaat en roert u voortdurend. U zult meteen het bekende sissende geluid horen waar veel Japanse restaurants bekend om staan. Het koken met een teppanyaki plaat is niet alleen gemakkelijk maar ook gezond. Het voedsel wordt in korte tijd gebakken met maar weinig vet. Ook valt het voedsel niet te zwaar op de maag. Dit maakt een teppanyaki plaat een goede keuze voor iedereen die een gezonde levensstijl wil naleven en van variatie houdt.

Exotische keuken met teppanyaki plaat

Geef uw keuken een extra functie met een teppanyaki plaat en verras uw familie en vrienden met exotische gerechten. De lekkerste Japanse maaltijden maakt u helemaal zelf. Na de maaltijd maakt u de teppanyaki plaat eenvoudig schoon. Omdat er bij deze kookplaat geen pannen worden gebruikt, hoeft u naderhand minder af te wassen. Hierdoor kunt u langer genieten van de lekkerste Japanse gerechten.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 21:00 +31 (0)416 53 98 89