filters
Stofzuigers en toebehoren Fun cooking
Blenders
Broodroosters
Food Processors
Keukenmachines
Koffiemolens
Mixers
Staafmixers
Wafelmachines
Waterkokers
Accessoires
Broodbakmachines
Sapcentrifuges

Filters
Prijs
(7) (7) (15) (11) (3) (6) (2) (2) (1) (1) Kies zelf een prijs
Minimaal
Maximaal
Terug
Merk (9) (16) (30)
Lengte aansluitsnoer (2) (3) (4) (1) (1) (1) (2) Toon alle filters
Energie-efficiëntieklasse (23) (4) (2)
  • Gratis bezorging in NL en BE!
  • Montage door eigen monteurs
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Grootste assortiment
iDeal Mister Cash Maestro Mastercard Visa Paypal Afterpay
8.7

Stofzuigers en toebehoren

55 resultaten

Een schoon huis begint bij een goede stofzuiger. Al meer dan vijftig jaar helpt dit handige huishoudapparaat ons om onze woonruimtes stofvrij te houden. Er zijn verschillende soorten stofzuigers. De meest bekende is de sledestofzuiger, maar ook de ketelstofzuiger en steelstofzuiger zijn nog te vinden in de Nederlandse huishoudens. Daarnaast heeft de robotstofzuiger zijn intrede gedaan. Dit exemplaar verplaatst zichzelf door de ruimte. Alle typen stofzuigers hebben één ding gemeen: stof krijgt geen enkele kans.
Producten per pagina
Sorteer op
Laden...
  • Gratis bezorging in NL en BE!
  • Montage door eigen monteurs
  • 30 dagen bedenktijd
Producten per pagina
Sorteer op

Stofzuiger met zak of reservoir

Een stofzuiger kan op twee manieren het vuil uit de lucht filteren. De meest bekende manier is met een stofzak. In deze stofzuigers stroomt het vuil in een zak die het vuil vasthoudt. Een voordeel van stofzuigers met een stofzak is dat u de zak eenvoudig kunt verwijderen en het stof daarmee weg gooit. Daarnaast zijn er ook steeds meer stofzuigers met een stofreservoir. Dit type stofzuiger scheidt het vuil van de lucht door middel van een spiraal. Het vuil komt terecht in een stofbak die u naderhand kunt legen. Dit type stofzuiger is vaak duurder dan een stofzuiger met stofzak maar heeft als voordeel dat u geen stofzakken hoeft aan te schaffen.

Stofzuiger is onmisbaar in ieder huishouden

Een stofzuiger is een onderdeel van ieder huishouden. Het huishoudelijke apparaat komt regelmatig tevoorschijn om het huis weer stofvrij te maken. Er wordt daarom steeds meer aandacht gegeven aan het uiterlijk van een stofzuiger. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vrolijke Henry stofzuiger? Er komen ook steeds meer moderne stofzuigers op de markt met een strak design. Kies je voor een stijlvolle donkerblauwe stofzuiger of gaat u liever voor een opvallend rood exemplaar? Voor welke stofzuiger u ook kiest, dit huishoudhulpje maakt uw woonruimte binnen no- time stof- en vuilvrij waardoor u kan genieten van een schoon en fris huis.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk