Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

filters

Stofzuigers

2 resultaten

Stofzuigen.... een regelmatig terugkerend vervelend klusje, vooral als uw stofzuiger niet aan uw eisen of wensen voldoet.

Het allerbelangrijkste van een goede stofzuiger is niet het hoge motorvermogen of hoog wattage maar de zuigkracht !

Zuigkracht is erg belangrijk bij een stofzuiger, het geeft aan hoeveel lucht de stofzuiger per seconde zuigt.
Wattage geeft de kracht van de motor aan. Wattage geeft eigenlijk aan hoeveel stroom de stofzuiger van je stopcontact trekt.  
Het getal zegt dus niks over de prestaties van uw stofzuiger maar wel over het energieverbruik.

Het zuigvermogen van een stofzuiger is dus belangrijker , maar omdat het lastig aan te geven en te begrijpen is hoeveel liter lucht de stofzuiger per seconde zuigt wordt dit vaak met Watt aangegeven. Dit getal heeft de verhouding tussen het elektrisch vermogen en het zuigvermogen aan. Hoe hoger het getal, hoe hoger en beter de zuigkracht van de stofzuiger is.
De gesloten luchtstroom en vooral het meest efficiënte mondstuk voor de uit te voeren klus bepaalt hoe schoon uw vloer wordt. En daarnaast is de stofuitstoot van belang.
Het nieuwe energielabel dat in september 2017 verschijnt zal veel meer helderheid geven over prestaties en energieverbruik.

De juiste keuze kunt u het beste maken door te letten op energie-verbruik, verschillende hulpstukken op de juiste manier te gebruiken en zuigprestaties.

 

Producten per pagina
Sorteer op
Laden...
Producten per pagina
Sorteer op

Stofzuiger met zak of reservoir

Een stofzuiger kan op twee manieren het vuil uit de lucht filteren. De meest bekende manier is met een stofzak. In deze stofzuigers stroomt het vuil in een zak die het vuil vasthoudt. Een voordeel van stofzuigers met een stofzak is dat u de zak eenvoudig kunt verwijderen en het stof daarmee weg gooit. Daarnaast zijn er ook steeds meer stofzuigers met een stofreservoir. Dit type stofzuiger scheidt het vuil van de lucht door middel van een spiraal. Het vuil komt terecht in een stofbak die u naderhand kunt legen. Dit type stofzuiger is vaak duurder dan een stofzuiger met stofzak maar heeft als voordeel dat u geen stofzakken hoeft aan te schaffen.

Stofzuiger met Hepa filter

Hepa filter staat voor High Efficiency Particulate Air en is eigenlijk een type luchtfilter dat 99,95% van alle allergenen tot 0.3 micrometer vasthoudt. Ook doodt het filter bacteriën en schimmels. Mocht je te kampen hebben met allergieën of heb je een aandoening van de luchtwegen, dan is het raadzaam om een stofzuiger te kopen met een Hepa filter. De Hepa filter filtert microscopische kleine stofdeeltjes en absorbeert de geur. De geur komt niet vrij dankzij de actieve koolstoffilter.

Stofzuiger is onmisbaar in ieder huishouden

Een stofzuiger is een onderdeel van ieder huishouden. Het huishoudelijke apparaat komt regelmatig tevoorschijn om het huis weer stofvrij te maken. Er wordt daarom steeds meer aandacht gegeven aan het uiterlijk van een stofzuiger. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vrolijke Henry stofzuiger? Er komen ook steeds meer moderne stofzuigers op de markt met een strak design. Kies je voor een stijlvolle donkerblauwe stofzuiger of gaat u liever voor een opvallend rood exemplaar? Voor welke stofzuiger u ook kiest, dit huishoudhulpje maakt uw woonruimte binnen no- time stof- en vuilvrij waardoor u kan genieten van een schoon en fris huis.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina