Terug | Home

Stofzuiger met zak of reservoir

Een stofzuiger kan op twee manieren het vuil uit de lucht filteren. De meest bekende manier is met een stofzak. In deze stofzuigers stroomt het vuil in een zak die het vuil vasthoudt. Een voordeel van stofzuigers met een stofzak is dat u de zak eenvoudig kunt verwijderen en het stof daarmee weg gooit. Daarnaast zijn er ook steeds meer stofzuigers met een stofreservoir. Dit type stofzuiger scheidt het vuil van de lucht door middel van een spiraal. Het vuil komt terecht in een stofbak die u naderhand kunt legen. Dit type stofzuiger is vaak duurder dan een stofzuiger met stofzak maar heeft als voordeel dat u geen stofzakken hoeft aan te schaffen.

Stofzuiger met Hepa filter

Hepa filter staat voor High Efficiency Particulate Air en is eigenlijk een type luchtfilter dat 99,95% van alle allergenen tot 0.3 micrometer vasthoudt. Ook doodt het filter bacteriën en schimmels. Mocht je te kampen hebben met allergieën of heb je een aandoening van de luchtwegen, dan is het raadzaam om een stofzuiger te kopen met een Hepa filter. De Hepa filter filtert microscopische kleine stofdeeltjes en absorbeert de geur. De geur komt niet vrij dankzij de actieve koolstoffilter.

Stofzuiger is onmisbaar in ieder huishouden

Een stofzuiger is een onderdeel van ieder huishouden. Het huishoudelijke apparaat komt regelmatig tevoorschijn om het huis weer stofvrij te maken. Er wordt daarom steeds meer aandacht gegeven aan het uiterlijk van een stofzuiger. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vrolijke Henry stofzuiger? Er komen ook steeds meer moderne stofzuigers op de markt met een strak design. Kies je voor een stijlvolle donkerblauwe stofzuiger of gaat u liever voor een opvallend rood exemplaar? Voor welke stofzuiger u ook kiest, dit huishoudhulpje maakt uw woonruimte binnen no- time stof- en vuilvrij waardoor u kan genieten van een schoon en fris huis.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.