Terug | Home

Soorten ovens

Ovens zijn er in alle soorten en maten. Van een eenvoudige combi oven tot een zeer geavanceerde stoomoven. Bij de keuze van een oven is het verstandig om er goed bij stil te staan waarvoor u hem wil gaan gebruiken. Gebruikt u uw oven zeer regelmatig en vind u het daarnaast belangrijk om gezonde voeding te eten? Dan is een stoomoven de ideale keuze voor u. U kunt stomen combineren met bakken. U heeft op deze manier het beste van twee werelden. De stoomoven is niet alleen geschikt voor groente, maar ook voor brood, vlees, quiches en andere culinaire hoogstandjes.

Voordelen van een stoomoven

Deze oven ondersteunt u in uw gezonde leefstijl. In een stoomoven wordt een gerecht niet gebakken, maar gestoomd. Dit zorgt ervoor dat alle vitaminen in het eten zo goed mogelijk behouden blijven. Dit maakt uw maaltijd lekkerder én gezonder. Bereiding door stoom zorgt ervoor dat de smaken nog meer tot leven komen. Vrijwel alle stoomovens beschikken over een keur aan geavanceerde programma’s waarmee u niet alleen losse gerechten, maar ook direct een complete maaltijd kunt bereiden. De stoom zorgt ervoor dat smaken en aroma’s niet mengen, maar elk ingrediënt zijn eigen smaak behoudt en perfect gaar is. Wist u dat u met de aanschaf van een stoomoven ook eenvoudig kunt besparen op het aantal pitten op je fornuis? Koken doe u voortaan voor een groot gedeelte met de stoomoven.

Het aanbod van KitchenOnline

Ook op KitchenOnline.nl zijn verschillende soorten ovens te vinden. Het aanbod stoomovens is zeer uitgebreid. Bij KitchenOnline vind u echter ook zeer voordelig geprijsde exemplaren. Zo kunt u de stoomoven kiezen die aansluit bij uw budget. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk snel of wij de geschikte oven hebben voor u.

 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.