Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Onze klantenservice is tot 18:00 bereikbaar. Sorry voor het ongemak. Meer info >

NEFF

Ons doel is om praktische oplossingen in de keuken te ontwikkelen die een verschil maken voor het milieu én voor uw portemonnee.

Categorieën

Neff schrijft al ruim 135 jaar keukengeschiedenis. Het begon in 1877. Carl Neff startte met de productie van koolkachels in Bretten, Duitsland. Met het idee dat niet het fornuis centraal staat, maar de kok achter het fornuis werd de basis gelegd voor de Neff keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn om koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken.

Juist omdat bij ons zulke gepassioneerde koks werken, bieden we vernieuwende ideeën en praktische oplossingen. Hobbykoks kunnen hun hart ophalen aan de bijzondere Neff features. Zoals bijvoorbeeld de unieke Slide & Hide® ovendeur die geheel verzinkt onder de oven, het circoTherm heteluchtsysteem waarmee u op drie niveaus tegelijk in de oven kunt bakken en braden, of de geavanceerde stoom(bak)ovens. Meer over Neff design.

Koken, bakken, afwassen en voedingsmiddelen koel bewaren kost water en energie. Ons doel is om praktische oplossingen in de keuken te ontwikkelen die een verschil maken voor het milieu én voor uw portemonnee.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina