Miele

De Limiet 2
4131 NR Vianen
Nederland
  1. http://www.miele.nl
  2. 0347-378888
  3. 0347-378888
  4. info@miele.nl

 

Miele

Miele biedt haar klanten producten die toonaangevend zijn op het gebied van duurzaamheid, prestaties, bedieningsgemak, energie-efficiëntie, design en service. Bekijk de Miele collectie van KitchenOnline.nl! Miele is een familiebedrijf en opgericht in 1899 door de families Miele en Zinkann. Het directieteam bestaat uit vijf mannen waarvan er twee directe nakomelingen van de twee oprichters zijn.

Er is geen betere

Miele concentreert zich op de productie van huishoudelijk apparatuur voor in de keuken, het reinigen en drogen van wasgoed en vloeronderhoud. Daarnaast richt het bedrijf met Miele Professional op professionele toepassingen in allerlei branches. Het motto is: “Immer Besser”. Dat betekent ‘steeds betere producten maken’. Dit motto resulteert vaak jaarlijks in talrijke prijzen en onderscheidingen wereldwijd. Zo heeft het bedrijf al een groot aantal keer de Reddot Design Award gewonnen. Deze Award wordt uitgereikt aan productteams waarvan hun ontwerpen invloed hadden op de wereldmarkt.

Waarom Miele

De producten van Miele onderscheiden zich van andere producten door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Daarnaast staan technologie, innovatie, service en het milieu in een hoog vaandel.
De producten scoren ook hoog als het gaat om gebruiksgemak en comfort. Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van de apparaten is eenvoudig en aantrekkelijk.

Waarom Kitchenonline.nl

KitchenOnline.nl heeft een zeer groot aanbod keukenapparatuur van Miele. Van inbouw vaatwassers tot koelkasten en vriezers. Van afzuigkappen tot stoomovens en combimagnetrons. Alle producten van Miele zijn energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit.

Als je jouw Miele Keukenapparatuur bij Kitchenonline.nl bestelt, profiteer je van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij KitchenOnline.nl. Heb je hulp nodig bij de installatie van je nieuwe keukenapparatuur? KitchenOnline kan je daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het jou uit komt en nemen je oude apparaat ook nog mee terug.

 

Waarschijnlijk weet je precies wat voor product je nodig hebt. Navigeer hieronder snel naar de Miele producten van jouw voorkeur.

- Vaatwassers
- Magnetrons
- Ovens
- Kookplaten
- Koelkasten en vriezers
- Afzuigkappen
- Overige producten
 

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2023 KitchenOnline B.V.