Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Onze klantenservice is tot 18:00 bereikbaar. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Liebherr

Liebherr is de specialist voor koelen en vriezen en produceert de meest hoogwaardige koel- en vriesapparaten met alle voordelen van de modernste koeltechnieken.

Categorieën

Liebherr

Het familiebedrijf Liebherr werd in 1949 opgericht door Hans Liebherr. Tot op de dag van vandaag wordt het bedrijf geleidt door de familie Liebherr. In 1955 begon Liebherr met de productie van huishoudelijk koel- en vriesapparatuur en behoort tegenwoordig tot één van de toonaangevende Europese fabrikanten. Met 41.000 werknemers in meer dan 50 landen, is Liebherr zelfs wereldwijd operatief.

Waarom Liebherr

Liebherr is de specialist in koelen en vriezen en produceert de meest hoogwaardige koelkasten en vriezers met alle voordelen van de modernste koeltechnieken. Een belangrijk kenmerk van Liebherr is het zeer lage energieverbruik: ruim 16% van de 283 verschillende modellen keukenapparatuur valt in de meeste zuinige energieklasse A+++, 60% in A++ en 23% heeft energielabel A+. Hoogwaardige materialen, moderne nauwkeurige besturingen en een milieuvriendelijk productieproces zijn ook kenmerken van de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

 

Liebherr produceert niet alleen koel- en vriesapparaten. Ook op het gebied van industriële installaties, gereedschapsmachines, gekoppelde systemen en de automatiseringstechniek bij de productie van vliegtuigcomponenten speelt Liebherr een toon aangevende rol.

Al tijdens de productie wordt bij Liebherr elk apparaat meermaals op kwaliteit en functioneren getest. Toch kan het voorkomen dat uw Liebherr apparaat storingen of mankementen vertoond. Zorg er voor dat je je aankoop bon bewaard zodat je aanspraak kunt maken op de garantie.

Waarom Kitchenonline.nl

KitchenOnline.nl heeft een groot aanbod koelkaste en vriezers van Liebherr. Alle koelkasten en vriezers van Liebherr zijn energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit.
Als je een Liebherr koelkast bij Kitchenonline.nl bestelt, profiteer je van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij KitchenOnline.nl. Heb je hulp nodig bij de installatie van je nieuwe Liebherr product? KitchenOnline.nl kan je daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het jou uit komt en nemen je oude apparaat ook nog mee terug.

Navigeer hieronder snel naar de koelkasten, koel-vriescombinaties en vriezers van Liebherr.

 

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 00:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina