Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

filters
Lade koelapparatuur inbouw Koelkast - Nis 88 cm
inbouw Koelkast - Nis 102cm
inbouw Koelkast - Nis 122 cm
inbouw Koelkast - Nis 140 cm
inbouw Koelkast - Nis 158 cm
inbouw Koelkast - Nis 178 cm
Inbouw Vriezers
Onderbouw koel-/vriesapparaat
Vrijstaande koelkasten
Side By Side koelkasten
Vrijstaande vriezers
Wijnkoelkasten
Accessoires koelen algemeen
Accessoires Vrijstaand & wijn
Accessoires nis 88cm
Accessoires Nis 178cm

Filters
Verwijder alle filters
Prijs
(2) (0) (0) (0) (0) (0) (0) (0) (0) (1) Kies zelf een prijs
Minimaal
Maximaal
Terug
Merk (2) (1)
Basiskleur (2)
Commerciële breedte (2) (1)
Commerciële hoogte (1)
Energie-efficiëntieklasse (1) (2)
Geluidsniveau (3)
Netto inhoud koelgedeelte (2) (1)

Lade koelapparatuur

3 resultaten

Een koelkast is één van de meest essentiële apparaten in uw keuken. De koelkast gebruikt u niet alleen voor het koelen van drankjes, maar ook uw broodbeleg blijft vers in de koelkast en u bewaart er de ingrediënten voor het avondeten. KitchenOnline heeft een uitgebreid assortiment koelkasten en helpt u graag bij het vinden van het juiste exemplaar voor uw keuken.
Producten per pagina
Sorteer op
Laden...
Producten per pagina
Sorteer op

De plaats van uw koelkast

Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar u de nieuwe koelkast wilt plaatsen. KitchenOnline heeft namelijk niet alleen inbouwkoelkasten in allerlei maten in het assortiment, maar heeft ook verschillende vrijstaande koelkasten. Hierdoor vind u bij ons altijd een koelkast die perfect past in uw nieuwe keuken of één exemplaar die jouw oude apparaat moeiteloos vervangt. Zodat u geen aanpassingen hoeft te doen aan je huidige keuken.

De grootte van uw koelkast

De beschikbare plek is natuurlijk van belang bij het uitzoeken van uw koelkast, maar ook de grootte van het huishouden speelt een rol. Bestaat het huishouden uit een of twee personen, dan kun je ook kiezen voor een koelkast met vriesvak, zodat u ruimte bespaart in uw woning. Met een groter gezin benut u de ruimte optimaal door een grotere koelkast te nemen en voor een losse vriezer te kiezen.

Soorten koelkasten

Het assortiment van KitchenOnline.nl bestaat uit koelkasten met en zonder vriesvak. Ook de keuze voor een vrijstaand of een inbouwmodel is helemaal aan u. Kiest u graag voor wat meer luxe, dan hebben we ook verschillende Amerikaanse koelkasten in het assortiment. Met twee flinke deuren voor extra ruimte, een ingebouwde ijsblokjesmachine of een apart gedeelte voor uw wijnflessen. Zo ziet u, voor iedere keuken en elke woonwens vindt u bij KitchenOnline een passende koelkast.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina