Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

filters
Kookveldafzuiging Inbouwunit
Plafondunit
Geintegreerde afzuigkap
Wandschouwkap
Eilandschouwkap
Vlakschermkap
Downdraft
Hoekschouwkap
Onderbouwkap
Wandschouwkap headfree
Eilandschouwkap (motorloos)
Eilandschouwkap (externe)
Achterwanden
Accessoires afzuigkappen

Filters
Verwijder alle filters
Prijs
(1) (0) (0) (1) (0) (0) (0) (0) (1) (0) Kies zelf een prijs
Minimaal
Maximaal
Terug
Merk (1) (1) (1)
Basiskleur (2)
Commerciële breedte (1)
Energie-efficiëntieklasse (1)
Geluidsniveau (1)
Maximale luchtafvoer diameter (1)
Maximale luchthoeveelheid luchtafvoer intensiefstand (1)
Minimale luchtafvoer diameter (1)
Soort bedieningselementen (1)

Kookveldafzuiging

3 resultaten

Een downdraft afzuigkap is een vrij nieuw afzuigsysteem voor de keuken. Dit type afzuigkap is niet alleen functioneel, het staat ook nog eens zeer stijlvol in een moderne keuken. Een downdraft afzuigkap wordt weggewerkt in het werkblad en komt alleen omhoog wanneer u aan het koken bent. Zo wordt de kookdamp meteen opgezogen tijdens het koken, omdat de afzuiging dicht bij de kookplaat is verwerkt. Daarnaast behoudt de keuken een strakke uitstraling met de downdraft afzuigkap.
Producten per pagina
Sorteer op
Laden...
Producten per pagina
Sorteer op

Een downdraft afzuigkap: strak en stijlvol

Het ontwerp van een downdraft afzuigkap is strak en stijlvol, waardoor deze perfect in een moderne keuken past. Ook voor een kookeiland of open keuken is de downdraft afzuigkap een goede keuze. De rechthoekige afzuiger wordt in het werkblad verwerkt en komt naar boven als er gekookt wordt. Alleen tijdens het koken is de afzuiging dus zichtbaar in de keuken. Dankzij het strakke design is dit type afzuigkap eenvoudig schoon te maken. Ook in een downdraft afzuigkap wordt, net als bij traditionele afzuigsystemen verlichting verwerkt, waardoor u tijdens het koken goed zicht hebt op de pannen op het fornuis.

Een downdraft afzuigkap: handig in gebruik

Omdat een downdraft afzuigkap in het werkblad is verwerkt en niet boven het fornuis hangt, loopt u geen risico om je hoofd tegen de afzuigkap te stoten. Het afzuigsysteem hangt ook niet in het zicht en een ander bijkomend voordeel: een downdraft afzuigkap maakt minder herrie dan een traditionele afzuigkap. De downdraft afzuigkappen zijn met slechts enkele knoppen eenvoudig te bedienen. Het redelijk nieuwe afzuigsysteem zorgt ervoor dat geurtjes en kookdampen geen kans krijgen zich door de keuken te verspreiden en past uitstekend in iedere keuken en bij iedere kookopstelling.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina