• Klantenservice elke dag open!
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen
iDeal Mister Cash Maestro Mastercard Visa
8.7

KitchenAid

KitchenAid is het merk bij uitstek voor zij die passioneel met eten bezig zijn en voor koks die professionele resultaten willen behalen en stijlvol design in hun omgeving willen brengen.
Categorieën

Kitchenaid

KitchenAid is het merk bij uitstek voor mensen die vol passie met eten bezig zijn. Daarnaast kiezen ook koks die professionele resultaten willen behalen en stijlvol design in hun omgeving willen brengen voor apparatuur van Kitchenaid. Met jarenlange ervaring in het maken van hoogwaardige apparatuur voor de keuken is het merk Kitchenaid ‘Serious about food’.

Kitchenaid een merk met geschiedenis

De filosofie en passie van het KitchenAid-merk gaat al jaren terug. Van een simpele eierklopper bijna 100 jaar terug tot revolutionaire hoogstandjes vandaag de dag. Het concept van Kitchenaid gaat over vernieuwing, kwaliteit en gemak bieden aan elke gepassioneerde fijnproever door technieken van in professionele keukens over te brengen naar toestellen voor huishoudelijk gebruik. De iconische mixer/keukenrobot werd meer dan 90 jaar geleden ontworpen om bakkers te helpen bij het mengen van deeg. Het kende zo een groot succes dat er een kleiner model werd ontworpen voor huishoudelijk gebruik. Zijn hele bestaan lang is KitchenAid trouw gebleven aan zijn afkomst, terwijl het merk steeds opnieuw een mengeling brengt van verfijnde professionele technieken en iconisch design, voor mensen met een passie voor koken. Voor kleine huishoudelijke apparaten, maar ook voor stijlvolle inbouwapparatuur.

Stijlvol design

Kitchenaid staat inmiddels bekend als innovatieve speler op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Waar ze wellicht het meest om bekend staan is het iconische design.
Het volledige assortiment wat Kitchenonline heeft onderscheidt zich dankzij het tijdloze, krachtige design. Het ontwerp van de iconische keukenrobot inspireert Kitchenaid om elke apparaat een unieke en aparte uitstraling te geven.

Vakmanschap

Het vakmanschap en de zorgvuldige aandacht voor details zal altijd de basis vormen van alle modellen. De professionele kwaliteit van de apparatuur wordt gecombineerd met nauwkeurige designdetails. Daarnaast is duurzaamheid, stevigheid en het gebruik van kwaliteitsmaterialen kenmerkend, of het nu om grote of kleine modellen gaat, losstaande of ingebouwde apparatuur.

 

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 22:00 +31 (0)416 53 47 50