• Gratis bezorging in BE en NL! *
  • Klantenservice elke dag open!
  • Altijd de scherpste prijs
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Grootste assortiment
iDeal Mister Cash Maestro Mastercard Visa Afterpay
8.7

Keukenkranen

Een keukenkraan lijkt slechts een detail van uw keuken, maar onderschat de waarde van een passend exemplaar niet. Omdat u een keukenkraan dagelijks gebruikt, is het fijn als deze naar wens werkt en eenvoudig te bedienen is. Daarnaast maakt een kraan die aansluit bij het ontwerp van uw keuken het geheel verrassend compleet. Kies bij KitchenOnline voor een minimalistisch ontwerp als u een moderne keuken hebt. Maar vergeet zeker ook de sierlijke ontwerpen niet wanneer u juist van een landelijke sfeer houdt.
Categorieën
Merken

Keukenkraan voor dagelijks gebruik

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte keukenkraan ontdekt u al snel dat er veel verschillende exemplaren zijn. De keukenmengkranen zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Hiermee heeft u snel een lekker koud glas water gevuld. Maar u kiest hiermee ook eenvoudig voor warm water wanneer dat nodig is en u mengt warm en koud moeiteloos naar eigen voorkeur. Op deze manier creëert u snel de gewenste temperatuur om bijvoorbeeld een emmer te vullen voor de schoonmaak.

Snel kokend water met keukenkraan

Naast de standaard keukenmengkranen bestaan er ook kokend water kranen. Hiermee heeft u direct kokend water tot uw beschikking. Hartstikke handig wanneer u graag een kopje thee drinkt of uw pasta snel gekookt wilt hebben. Voor wie niet kan kiezen en graag het beste van beide werelden heeft, zijn er zelfs kranen die dit alles combineren. Zo heeft u aan één kraan genoeg voor water op elke temperatuur.

Keukenkraan in verschillende modellen

KitchenOnline beschikt over heel veel verschillende modellen keukenkranen. Een kraan kan de uitstraling van je keuken beïnvloeden, wat de keuze voor een passend ontwerp belangrijk maakt. Een strak model gaat goed met bijna iedere stijl keuken en is daarnaast makkelijk schoon te maken. Maar ons assortiment bestaat uit nog veel meer verschillende modellen en zelfs kleuren, waardoor er voor iedere smaak en keukenstijl iets moois te vinden is.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 21:00 +31 (0)416 53 98 89