filters
Inductie fornuizen Gasfornuizen
Keramische fornuizen
Toebehoren en accessoires fornuizen

Filters
Prijs
(9) (3) (2) (10) (9) (17) (38) (28) (32) (5) Kies zelf een prijs
Minimaal
Maximaal
Terug
Merk (2) (1) (77) (4) (4) (2) (5) Toon alle filters
Commerciele maat (1) (17) (79) (55)
  • Gratis bezorging in BE en NL! *
  • Klantenservice elke dag open!
  • Altijd de scherpste prijs
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Grootste assortiment
iDeal Mister Cash Maestro Mastercard Visa Afterpay
8.7

Inductie fornuizen

153 resultaten

Bij de aanschaf van een inductiefornuis is het belangrijk om te bepalen welke voordelen u belangrijk vindt. KitchenOnline legt u graag uit waarom inductie een slimme keuze is wanneer u graag energiezuinig en veilig kookt. Zo bespaart u kosten na de eenmalige aanschaf en verbrand u uw handen niet nadat je de pan van het vuur hebt gehaald. Wel is de plaat gemakkelijk te reinigen en reageert een inductiekookplaat net zo snel als een gasfornuis, waardoor u binnen de kortste keren een heerlijke maaltijd op tafel hebt staan.
Producten per pagina
Sorteer op
Laden...
  • Gratis bezorging in BE en NL! *
  • Klantenservice elke dag open!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Altijd de scherpste prijs
Producten per pagina
Sorteer op

Veilig

Een inductiefornuis is niet alleen veilig door de kookplaat die snel afkoelt, maar ook door het feit dat de plaat zelf niet heet wordt. Alleen het gedeelte waar de pan op staat wordt heet, waardoor u en eventuele kinderen niet snel de vingers branden. Door de kookplaat die zelf merkt of er een pan op is gezet, weet u ook zeker dat het fornuis alleen aan gaat als er daadwerkelijk een pan op staat. Zo staat het fornuis nooit onbedoeld aan. Dit is niet alleen veilig, maar bespaart ook energie.

Snel

Een inductie fornuis reageert net zo snel als een gaskookplaat. Hierdoor heeft u binnen de kortste keren een lekker stukje vlees gebakken of een pan water aan de kook voor de pasta. Maar niet alleen het opwarmen van het fornuis gaat snel, ook het afkoelen is zo gebeurd. Hierdoor verbruikt u niet onnodig veel energie, wat weer scheelt in de portemonnee.

Eenvoudig in gebruik

Naast de snelle reactie en het veilige gebruik is een inductie fornuis ook gemakkelijk te gebruiken. Nadat u klaar bent met koken is de plaat snel weer koel en daardoor vrijwel direct schoon te maken. Door het gladde oppervlak is dit zo gebeurd en bent u ervan verzekerd dat het fornuis echt hygiënisch schoon is. Gaat u voor een inductiefornuis? Bekijk dan ons online aanbod.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 21:00 +31 (0)416 53 98 89