Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Hoover Overige
       Stofzuigers

Hoover

Categorieën

Hoover - onderdeel van Candy Group

Hoover , opgericht in New Berlin in ' Ohio in 1908 door William H. Hoover, is een Amerikaanse internationaal actief op het gebied van apparatuur voor de verzorging en reiniging van de vloeren met een positionering op de middellange tot high-end markt in de grote huishoudelijke apparaten .

De uitvinder van stofzuiger, die zijn vondst om stof op te zuigen tot grote hoogte heeft gebracht.
Na ruim een eeuw met groot succes de productie van deze apparaten te hebben voorgezet, is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in stofzuigers in vele vormen, soorten en maten, met grote zuigcapaciteit en handzame formaten. 
Ook werd meegedacht aan energiezuinige stofzuigers, zonder in te moeten boeten op zuigkracht en geschikt voor haast alle vloertypen.

De Hoover stofzuigers zijn in de loop der jaren verder ontwikkelt tot de huidige generatie moderne, energiezuinige, krachtige apparaten.

Daarnaast is Hoover al jarenlang voorloper op andere huishoudelijke producten zoals wasmachines, wasdrogers en nog veel meer.

Met een Hoover apparaat haalt u een vertrouwd merk in huis !

 

 

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina