filters
Gasfornuizen Inductie fornuizen
Keramische fornuizen
Toebehoren en accessoires fornuizen

Filters
Prijs
(101) (218) (542) (358) (115) (130) (82) (177) (33) (0) Kies zelf een prijs
Minimaal
Maximaal
Terug
Merk (5) (1) (6) (9) (1409) (68) (15) Toon alle filters
Aantal kookzones (244) (480) (583) (274) (160)
Basiskleur (325) (26) (199) (41) (7) (196) (2) Toon alle filters
Commerciele maat (5) (112) (143) (70) (603) (368) (6) Toon alle filters
Hetelucht (149)
  • Gratis bezorging in BE en NL! *
  • Klantenservice elke dag open!
  • Altijd de scherpste prijs
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Grootste assortiment
iDeal Mister Cash Maestro Mastercard Visa Afterpay
8.7

Gasfornuizen

1756 resultaten

Bij de aanschaf van een gasfornuis komt u voor verschillende keuzes te staan, waaronder die voor een gas-, inductie- of keramische kookplaat. Het koken op gas is niet alleen welbekend, maar heeft ook verschillende voordelen. Zo hoeft u voor een gasfornuis vaak geen aanpassingen aan de keuken te doen, dient u geen aparte pannen aan te schaffen en is de hitte snel te regelen. Ook is de aanschaf van een gasfornuis relatief goedkoop en wordt het schoonmaken steeds gemakkelijker door de trend van gas op glas. Bovendien zijn veel mensen gewoon liefhebber van koken op gas.
Producten per pagina
Sorteer op
Laden...
  • Gratis bezorging in BE en NL! *
  • Klantenservice elke dag open!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Altijd de scherpste prijs
Producten per pagina
Sorteer op

Geen aanpassingen

Omdat de meeste keukens al een gasfornuis hebben of dit in het verleden hebben gehad, is het vaak niet nodig om speciale aanpassingen te doen voor de aansluiting. Ook kookt u met ieder soort pan probleemloos op een gasfornuis. Hierdoor voorkomt u onnodig hoge kosten en gaat u direct lekker aan de slag.

Hitte regelen

Het grote voordeel van koken op gas is dat de temperatuur gemakkelijk en snel te regelen is. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld vlees kort op hoog vuur wilt bakken. Ook zal uw eten niet snel aanbranden en blijft het fornuis niet lang heet na het koken. Waarschijnlijk heeft u al vaker gekookt op gas, waardoor u niet meer hoeft te wennen en snel het gevoel van volledige controle over uw fornuis ervaart.

Gas op glas

Bij de afweging voor een gasfornuis wordt vaak benoemd dat dit lastiger schoon te maken is dan bijvoorbeeld een gladde inductieplaat. Mocht dit ook voor u een issue zijn, maak dan eens kennis met het nieuwe gas op glas. Hiermee worden de nadelen verkleind en de voordelen van een gasfornuis behouden. Zo is de aanschaf nog steeds relatief goedkoop en is de temperatuur snel aan te passen, maar wordt hiernaast de platte glasplaat ook gemakkelijk gereinigd. Zo zie je maar, KitchenOnline heeft voor ieder probleem een passende oplossing.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 17:00 +31 (0)416 53 98 89