Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Friteuse (domino)

0 Geen resultaat

Met een inbouw friteuse geeft u uw keuken echt iets extra's. Deze friteuse wordt ingebouwd in het aanrecht van jouw keuken en gaat daarmee volledig op in het keukendesign. De tijden dat u de frituurpan moest opbergen in een keukenkastje zijn voorbij. Met een inbouw friteuse open u eenvoudig de klep op het aanrecht en kun u direct frituren. Na het frituren sluit u de klep en is de frituurpan niet langer zichtbaar. Verras je familie en vrienden met heerlijke friet, hapjes en nog veel meer uit uw eigen inbouw friteuse.

Veilige inbouw friteuse voor het gezin

De inbouw friteuse geeft uw keuken niet alleen een extra functie. Het apparaat biedt ook de mogelijkheid om met het hele gezin gezellig en veilig te frituren. Terwijl jong en oud ongeduldig wachten, frituurt u de lekkerste snacks. Daarnaast is een inbouw friteuse veilig in gebruik. Een inbouw friteuse kan in tegenstelling tot een losstaande frituurpan niet omvallen of omgetrokken worden. Ook heeft de inbouw variant geen losse kabels waar u of één van uw kinderen over kunnen struikelen. Na het frituren sluit u de inbouw friteuse eenvoudig af. Dit maakt een inbouw friteuse zeer veilig, zelfs voor gezinnen met kleine kinderen die graag op ontdekkingstocht in huis uitgaan. Met een inbouw friteuse frituurt u gezellig en gemakkelijk met het hele gezin op een veilige en verantwoorde manier.

Bouw uw eigen feestje

Met een inbouw friteuse bent u de held op ieder feestje. Tijdens verjaardagen, avonden met uw vrienden of voor een spannende voetbalwedstrijd op tv, frituurt u de lekkerste snacks voor al uw vrienden en familie. Met een inbouw friteuse tovert u uw eigen keuken om tot een echte frituurzaak. Gaat u voor de traditionele snacks of frituurt u uw eigen creaties? Geef uw keuken die extra luxe en ga voor een moderne inbouw friteuse.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 17:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina