Terug | Home

Veilig

Een inductiefornuis is niet alleen veilig door de kookplaat die snel afkoelt, maar ook door het feit dat de plaat zelf niet heet wordt. Alleen het gedeelte waar de pan op staat wordt heet, waardoor u en eventuele kinderen niet snel de vingers branden. Door de kookplaat die zelf merkt of er een pan op is gezet, weet u ook zeker dat het fornuis alleen aan gaat als er daadwerkelijk een pan op staat. Zo staat het fornuis nooit onbedoeld aan. Dit is niet alleen veilig, maar bespaart ook energie.

Snel

Een inductie fornuis reageert net zo snel als een gaskookplaat. Hierdoor heeft u binnen de kortste keren een lekker stukje vlees gebakken of een pan water aan de kook voor de pasta. Maar niet alleen het opwarmen van het fornuis gaat snel, ook het afkoelen is zo gebeurd. Hierdoor verbruikt u niet onnodig veel energie, wat weer scheelt in de portemonnee.

Eenvoudig in gebruik

Naast de snelle reactie en het veilige gebruik is een inductie fornuis ook gemakkelijk te gebruiken. Nadat u klaar bent met koken is de plaat snel weer koel en daardoor vrijwel direct schoon te maken. Door het gladde oppervlak is dit zo gebeurd en bent u ervan verzekerd dat het fornuis echt hygiënisch schoon is. Gaat u voor een inductiefornuis? Bekijk dan ons online aanbod.

We staan voor je klaar

Vind snel en makkelijk je antwoord op klantenservice.

Bel +31 (0)416 53 47 50

Gratis bezorging in NL vanaf €100 euro

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

© 2024 KitchenOnline B.V.