Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Onze klantenservice is tot 18:00 bereikbaar. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Falcon Afzuigkappen
       Inbouwunit
       Wandschouwkap
       Achterwanden
Fornuizen
       Fornuis 90cm
       Fornuis 100cm
       Fornuis 110cm
       Fornuis 120cm
       Accessoires fornuis 100cm
       Accessoires fornuizen
Koel- en Vrieskasten
       Side By Side koelkasten

Falcon

Falcon is 's werelds oudste fornuisproducent en de fabrikant van 's werelds eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. 180 Jaar later produceren wij nog altijd fornuizen op dezelfde plek.

Categorieën

 Falcon is 's werelds oudste fornuisproducent en de fabrikant van 's werelds eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. 180 Jaar later produceren wij nog altijd fornuizen op dezelfde plek. Wij zijn trots op onze lang en rijk verleden.
Falcon maakt deel uit van de AGA Rangemaster Group, een internationale groep, die bekende en kwaliteits keukenapparatuur produceert end distribueert.
Onze fornuzien worden nog altijd geproduceerd in onze fabriek in Royal Leamington Spa in Groot Britannië, waar, in 1830, 's werelds eerste fornuis, de Kitchener, het licht zag.
Falcon is Europa's number 1 in vrijstaande fornuizen, hoog gewaardeerd door consumenten alsmede internationale comités zoals de Plus X Award die producten prijst voor innovatie, kwaliteit en functionaliteit.
We staan vooral bekend om onze vrijstaande fornuizen maar we leveren ook een reeks bijpassende afzuigkappen en achterwanden.
Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Tijdens het productieproces ondergaan al onze producten een aantal kwaliteitstesten; met name wat functionaliteit en veiligheid betreft.
Onze producten worden geproduceerd om de tand des tijds te weerstaan. Om de duurzaamheid te waarborgen, gebruiken wij alleen materialen van de hoogste kwaliteit.
Wij zijn trots op onze geschiedenis maar we zijn ons terdege bewust dat Falcon niet het nummer 1 merk voor vrijstaande fornuizen zou zijn als wij niet de juist mix van kwaliteit, prestatie, variatie, functies and vormgeving zouden bieden. Dit is waarvoor Falcon zo gewaardeerd wordt en dit is waarom je een Falcon fornuis kunt vinden in meer keukens dan welk ander merk ook.
Falcon biedt een grotere verscheidenheid aan producten dan welke andere fabrikant ook. U heeft de keuze uit een ruime producten collectie in verschillende breedtes en een groot aantal kleuren. Dit stelt u in staat om uw fornuis exact af te stemmen op uw behoeften wat betreft kookwijze, kwaliteit, stijl en kleur.
Onze full-time huishoudkundige zorgt ervoor dat onze producten voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en speelt tevens een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze producten
Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina