Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Etna Afzuigkappen
       Inbouwunit
       Plafondunit
       Geintegreerde afzuigkap
       Wandschouwkap
       Eilandschouwkap
       Vlakschermkap
       Onderbouwkap
       Wandschouwkap headfree
       Achterwanden
       Accessoires afzuigkappen
Magnetrons
       Combi-magnetron/oven
       Solo-magnetron
       Vrijstaande magnetrons
       Accessoires magnetrons algem.
Fornuizen
       Fornuizen 50 cm
       Fornuis 60cm
       Fornuis 90cm
       Accessoires fornuizen
Kookplaten
       Gaskookplaat solo
       Gas-op-glaskookplaat solo
       Inductie kookplaat solo
       Keramische kookplaat solo
       Kookplaat met afzuiging
       Vrijstaande kookplaat
       Inductie kookplaat (domino)
       Keramische kookplaat (domino)
       Accessoires kookplaten
       Accessoires gaskookplaten
Koel- en Vrieskasten
       inbouw Koelkast - Nis 88 cm
       inbouw Koelkast - Nis 102cm
       inbouw Koelkast - Nis 122 cm
       inbouw Koelkast - Nis 178 cm
       Inbouw Vriezers
       Onderbouw koel-/vriesapparaat
       Vrijstaande koelkasten
       Side By Side koelkasten
       Vrijstaande vriezers
Ovens
       Ovens solo
Vaatwassers
       Volledig geintegreerde vaatwassers
       Vaatwasser bedieningspaneel
       Vrijstaande vaatwasser
Overige
       Serviesverwarmers

Etna

Het Nederlandse merk ETNA levert betaalbare keukenapparatuur met een prachtig design. Het bedrijf staat inmiddels alom bekend om het design, gebruiksgemak en de vernieuwde keukenapparatuur. Bekijk het ruime aanbod van ETNA!

Categorieën

Etna

Het Nederlandse merk ETNA levert betaalbare keukenapparatuur met een prachtig design. Ben je op zoek naar keukenapparatuur met Hollands design, gebruiksgemak en technologische vernieuwingen, dan ben je bij ETNA aan het juiste adres.

Oer-Hollands ETNA

Kies je voor ETNA, dan kies je voor 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-Hollands merk met één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. De allerlaatste technieken worden vertaald naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maken ze waar wat ze beloven: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar.
In thuishaven Duiven (bij Arnhem) werken 380 medewerkers vol met passie samen aan een gezamenlijke strategie: innovaties doorvoeren in nieuwe ontwerpen en een klantgerichte dienstverlening aanbieden.

Dutch design

De Hollandse keuken heeft een eigen karakter. Een karakter dat ETNA al 155 jaar door en door kent. Die typisch Nederlandse ontwerpstijl is wereldwijd bekend: Dutch design staat alom te boek als mooi, maar functioneel. Stijlvol, maar degelijk. De ontwerpers begrijpen die behoefte aan eerlijke klasse en vertalen die naar exclusieve ontwerpen. Dat zie je. Dat merk je. En dat is nu precies het voordeel van die oer-Hollandse wortel.

Op het begrip kwaliteit hebben ze zo hun eigen visie. Het bedrijf heeft een eigen (gecertificeerd) laboratorium, een eigen ontwerpafdeling en eigen testcentrum. Bij ETNA is dan ook alles controleerbaar. Van het apparaat dat bij je in de keuken staat, weet het bedrijf precies waar het gemaakt is, waar de grondstoffen vandaan komen en waarom.

Aanbod

Bij Kitchenonline hebben we een uitgebreid aanbod aan apparatuur van ETNA. De vriezers en koelkasten, maar ook de combimagnetrons en kookplaten. Als je jouw keukenapparatuur bij Kitchenonline.nl bestelt, profiteer je van de beste prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij KitchenOnline.nl. Heb je hulp nodig bij de installatie van je nieuwe keukenapparatuur? Wij kunnen je daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het jou uit komt en nemen je oude apparaat ook nog mee terug.

 

 

 

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina