Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Corona update / prijsstijgingen en schaarste

​Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar.

Onze webshop is geopend!
Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.

Bezorging aan huis en afhalen

Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid.

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.

Met vriendelijke groet,

De directie van Kitchenonline.nl
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Extra info voor klant over het bezorgproces eventueel inclusief montage.

Indien je binnenkort een afspraak hebt om je order te komen inmeten, leveren, monteren of service ontvangt kunnen wij ons voorstellen, dat je (in het verband met het coronavirus) vragen hierover hebt. 
Graag informeren wij je over wat wij doen om te zorgen dat ons bezoek op een veilige manier kan doorgaan.

We doen onze uiterste best de afspraak na te komen op de overeengekomen dag en tijd. Het kan echter voorkomen dat we worden geconfronteerd met een bezettingsprobleem (vanwege onderbezetting door ziekte) of met aan leverproblemen van onze leveranciers. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.

We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet. Op basis hiervan hebben wij extra voorzorgsmaatregelen genomen. Want de gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd en weten wat ze wel en niet moeten doen.
 • Ze geven je geen hand en houden gepaste afstand (de richtlijn hiervoor is minimaal 1,5 meter).
 • Wij houden de gezondheid van onze medewerkers goed in de gaten. Wie (lichte) klachten heeft, blijft thuis.
 • Onze medewerkers hebben desinfecterende handgel bij zich.
 • Ze wassen hun handen vaak en zorgvuldig.
 • We maken onze werkomgeving met grote regelmaat schoon.

Wat vragen wij van jou?

 • Om het risico van overdracht te beperken verzoeken we je vooraf te betalen. Dit kan erg gemakkelijk, namelijk via de orderstatus. Klik op deze link om naar je orderstatus te gaan. Je kunt dan het openstaande bedrag via iDEAL voldoen.
 • Hygiëne is erg belangrijk. Voor je eigen gezondheid, maar natuurlijk ook voor die van onze medewerkers. Heb je klachten zoals hoesten en/of koorts? Vraag dan iemand anders namens jou aanwezig te zijn tijdens ons bezoek.
 • Is dit niet mogelijk, neem dan s.v.p. meteen contact met ons op. Zo kunnen we samen tot een passende oplossing komen.
 • Horen wij niets van je, dan gaan wij er vanuit dat ons bezoek op een verantwoorde manier kan doorgaan.
 • Mocht naar oordeel van onze medewerkers bij aanvang van ons bezoek blijken dat wij je toch niet van dienst kunnen zijn, dan zullen zij met hun leidinggevende contact opnemen om tot een passende oplossing te komen.

 

Heeft u vragen? Klantenservice tot 22:00 uur
+31 (0)416 53 47 50

De voordelen van KitchenOnline.nl
 • Gratis bezorging in NL! *
 • Klantenservice elke werkdag open!
 • 14 dagen bedenktijd
iDeal Mister Cash Afterpay
Klanten over KitchenOnline
Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 22:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina