Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Bauknecht
       

Bauknecht

Een groot assortiment Bauknecht keukenapparatuur, dat vind je bij KitchenOnline.nl. Bovendien tegen de beste prijs, elders goedkoper? Vraag dan een offerte aan.

Categorieën

 

Bauknecht

Bauknecht is gericht op het welzijn van u als klant en dat stralen ze uit bij elk apparaat. Dus of je nu een koelkast zoekt of een combimagnetron, Bauknecht heeft het apparaat dat bij jou past.

De visie van Bauknecht

Bauknecht wil graag dat je een zo comfortabel, gezond en milieubewust mogelijk leven kunt leiden. Ze zijn ervan overtuigd dat klanttevredenheid en klantenbinding alleen dan kunnen ontstaan als er bij al onze activiteiten rekening wordt gehouden met de wensen en behoeften van onze klanten - van de productontwikkeling tot de persoonlijke klantenservice.

Innovatie

De gezondheid van de mens is voor Bauknecht belangrijk. Daarom zorgen veel ideeën van Bauknecht ervoor dat u actiever en bewuster kunt leven - bijvoorbeeld door gezondere voeding. Intelligente innovaties in de huishoudelijke apparaten bevorderen onder andere het bereiden van gezond voedsel, waardoor de mens zich vitaler gaat voelen. Al de innovatieve ontwikkelingen zijn gericht op het welbevinden. Om ervoor te zorgen dat u meer tijd kunt besteden aan dingen die u echt leuk vindt, ontwikkelt Bauknecht oplossingen die huishoudelijk werk efficiënter en aangenamer maken. Neem bijvoorbeeld de nieuwe intuïtieve bediening van de apparaten. De reden dat ze al meer dan 90 jaar een van de meest toonaangevende producenten van huishoudelijke apparaten zijn, is dat ze er vooraf over nadenken hoe het bedrijf nog beter kunnen inspelen op jouw wensen op huishoudelijk gebied. Zo kan je genieten van eersteklas comfort.

Duurzaamheid

Alle Bauknecht-apparaten zijn zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk ontworpen. Alle producten voldoen aan de meest actuele eisen op het gebied van energie- en waterbesparing. Zo vallen onze koelkasten bijvoorbeeld in de zuinigste energie-efficiëntieklassen. Dat is voor hen vanzelfsprekend, want ze streven er bij al hun ideeën naar dat je milieubewust kunt leven – vandaag en in de toekomst. Bij Kitchenonline hebben we een groot aanbod van Bauknecht apparaten, dus kijk snel welk apparaat het beste bij uw keuken past.

 

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina