Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Barbecues

0 Geen resultaat

Een luxe buitenkeuken maakt zomerse avonden helemaal compleet. Van een lekker stukje vlees tot een heerlijke vis of een zelfgemaakte groentespies; gebakken in een buitenkeuken smaakt het allemaal nóg lekkerder. Het aanbod van KitchenOnline biedt zowel compacte als zeer luxe keukens, waardoor er voor iedere gebruiker een passend model te vinden is. Ook in uw tuin mag een buitenkeuken toch niet ontbreken?

Gemakkelijk te gebruiken buitenkeuken

Een buitenkeuken is ontzettend makkelijk in gebruik. De verschillende modellen werken op gas, waardoor u niet langer hoeft te slepen met zware zakken houtskool. Met slechts enkele knoppen bedien je de luxe barbecue snel en eenvoudig. Dit geeft u bovendien de volledige controle over de temperatuur en het eten. De buitenkeukens beschikken over uitklapbare onderdelen zoals extra werkruimte of een gaspitje. Hierdoor is de barbecue makkelijker op te bergen en bent u toch voorzien van luxe extra's. Zet bijvoorbeeld spiesjes die gebakken dienen te worden vast klaar of houd de satésaus warm op het vuur. Na gebruik klapt u de buitenkeuken snel in en is deze door het compacte formaat eenvoudig te verplaatsen of op de wieltjes te verrijden.

De buitenkeuken: lekker en gezellig

Het klaarzetten van een buitenkeuken roept bij de meesten al meteen een zomers en zonnig gevoel op. Met de keuze uit verschillende ontwerpen en kleuren maakt u deze gezellige sfeer helemaal af naar uw voorkeuren. Hiernaast is het eten vanaf de buitenkeukens van KitchenOnline ook nog eens extra lekker. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een barbecue met klep die dicht kan tijdens het bakken, geeft u uw gerechten extra smaak, malsheid of warmte. Zo is het mogelijk om bij verschillende weersomstandigheden en op de door uw gewenste temperatuur het maximale resultaat te behalen. De klep houdt ook het rooster schoon wanneer u de barbecue weer opbergt tot de volgende heerlijk lange avond.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina