Atag Fornuizen
       Fornuis 90cm
       Fornuis 100cm
       Fornuis 120cm

Atag

ATAG pusht zichzelf dagelijks tot het uiterste. Voor mooie en gebruiksvriendelijke producten voor jouw keuken is ATAG een uitstekende keuze. Bekijk het ruime assortiment op KitchenOnline.nl

Categorieën

Atag

Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan zestig jaar en heeft altijd 'dicht bij het vuur gezeten'. Eerst met een tweevlams komfoortje, nu zetten ze de toon met een superieure wokbrander. En met de komst van de nieuwe MAGNA-lijn onderscheidt het bedrijf zich opnieuw op het gebied van design en innovatie. Maar liefst vier MAGNA producten vallen dit jaar in de prijzen. Zo is het bedrijf altijd onderweg, met respect voor het rijke verleden en met gezonde nieuwsgierigheid naar de toekomst.

Atag loves cooks

De schoonheid van koken kent vele facetten. Het plannen van het menu, het uitzoeken van de ingrediënten en het gebruik van het juiste kookgereedschap, allemaal elementen die bij koken van belang zijn. Bij ATAG vinden ze dat ‘the beauty of cooking’ zo veel meer is dan uitsluitend de specificaties van een nieuwe oven. Het draait in de keuken juist om degene die kookt en niet alleen om de kookapparatuur. De oven doet het werk, maar jij hebt de controle. De kwaliteit van ATAG kenmerkt zich door de toepassing van hoogwaardige materialen en de performance van de branders. ATAG streeft naar grootsheid, voor een bijzondere aandacht voor een elegante lijn en een hoogwaardige detaillering.

Assortiment

Bij Kitchenonline heb je ruime keuze in producten van ATAG. Verschillende afzuiginstallaties met de keuze uit vlakscherm-, inbouw- of eilandkappen. Amerikaanse koelkasten als blikvanger of een stijlvol weggewerkt koelkast met vriesvak. En natuurlijk de bekende kookplaten, van normale gaskookplaten tot de speciale wokbrander. Bij Kitchenonline bieden we je een groot assortiment van ATAG producten voor een scherpe prijs. Kijk snel welke producten het beste in jouw keuken passen.

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 22:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina