Aeg Ovens
       Stoomovens
       Bakovens
       Combi ovens
Vaatwassers
       Inbouw vaatwassers
Afzuigkappen
       Inbouw afzuigkappen
       Wandkappen
       Eilandkappen
       Afzuigers in het werkblad
       Vlakschermkappen
Magnetrons
       Combi-magnetrons
       Solo magnetrons
Kookplaten
       Inductie kookplaten
       Gaskookplaten
       Teppanyaki
       Keramische kookplaten
Koelkasten en Vriezers
       Koelkasten
       Koelkasten met vriesvak
       Vriezers
       Amerikaanse koelkasten
Overige
       Espresso en Koffieautomaten
       Warmhoud en Opbergladen
       Wasmachines
       Drogers
       Wasdroogcombinaties
       Overige accessoires
       Achterwanden
       Pannen en pannensets
Klein Huishoudelijk
       Mixers
       Keukenmachines
       Accessoires
       Blenders
       Waterkokers
       Broodroosters
       Staafmixers
  • Klantenservice elke dag open!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen
iDeal Mister Cash Maestro Mastercard Visa Afterpay
8.7

Aeg

AEG is een van de top merken op gebied van huishoudelijke apparaten en levert elk jaar meer dan 40 miljoen producten in 150 landen. Bekijk de ruime collectie op KitchenOnline.nl!
Categorieën

De AEG-filosofie

Het lijkt vandaag de dag misschien raar, maar er was een tijd dat artistieke waarden en esthetisch gevoel merendeels irrelevant werden geacht voor de industriële productie. Er was weinig harmonie tussen vorm en functie als het ging om massaal geproduceerde goederen. Zo was het in elk geval tot 1907, toen AEG een vooruitziende architect uit Duitsland als artistieke consulent in dienst nam.

Professor Peter Behrens was een Renaissance-man in de ware zin van het woord. Hij bewoog zich met gemak tussen verschillende disciplines: schilderen, grafisch kunst, architectuur en meubelontwerp. Toen hij bij AEG in dienst trad, bracht hij een eenvoudige, maar krachtige ontwerpfilosofie met zich mee, die een langdurig stempel op het bedrijf en de producten drukte.

Vandaag de dag

AEG ontwerpt producten voor de 21ste eeuw, geïnspireerd door een fantastisch personage in de geschiedenis van Duitsland en AEG: Peter Behrens, de oprichter van industrieel design en de spirituele voorvader van het hedendaagse designteam van AEG. Nieuwe ontwerpen met ProFresh voor de koelkast of ProClean voor de vaatwasser, ook vandaag de dag is het bedrijf innovatief met oog voor design en kwaliteit. De apparaten zitten boordevol met de nieuwste technologie, zodat jij optimaal aan de slag kunt.

Assortiment

Van koelkasten, koffiezetapparaten tot stoomovens en afzuigkappen, Kitchenonline heeft een ruim assortiment van AEG producten voor een aantrekkelijke prijs. Ook service staat in een hoog vaandel bij KitchenOnline.nl. Heb je hulp nodig bij de installatie van je nieuwe AEG keukenapparatuur? KitchenOnline kan je daarbij helpen. We beschikken over vakkundige monteurs die langs komen wanneer het jou uit komt en nemen je oude apparaat ook nog mee terug.

 

 

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 21:00 +31 (0)416 53 98 89