Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Sorry voor het ongemak. Meer info >

Beste koop! Whirlpool ACM750BA

 Uitgeroepen tot Beste Koop: Whirlpool inductiekookplaat

Heerlijk slow-cooken met de sudderfunctie, of juist de snelheid erin met de Booster functie: Met deze inductiekookplaat van Whirlpool kun je alle kanten op. Je zou dan ook niet verwachten dat dit apparaat nog een handige eigenschap heeft. Dankzij de Power Management functie kun je ervoor kiezen om deze kookplaat aan te sluiten op een regulier stopcontact.

Bereid de heerlijkste gerechten met behulp van de sudder-, Smelt- en Turbofunctie. Met deze handige opties kun je elke dag weer het gemak van een goede inductiekookplaat. Kook je momenteel nog op gas? Dan is de drempel om over te stappen nog nooit zó laag geweest: Voor deze kookplaat hoef je geen aparte groep aan te (laten) maken in de meterkast. Dankzij de Power management functie kun je het maximale vermogen aanpassen, waardoor je het apparaat kunt aansluiten op een regulier 1-fase stopcontact. Dat hoeft echter niet: de plaat is ook geschikt voor meerfasen als je dit liever hebt.

De testresultaten liegen er niet om. Niet voor niets is deze Whirlpool inductiekookplaat uitgeroepen tot Beste Koop volgens de Consumentenbond. Haal de voordelen in huis en koop deze topper bij KitchenOnline!

Vergelijk
U heeft het maximum van 3 producten bereikt.
Vergelijk
Bereikbaar tot 18:00 +31 (0)416 53 47 50

KitchenOnline.nl maakt gebruik van cookies om alles nog makkelijker en persoonlijker te maken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina